sursa foto:  stiripesurse.ro

Daniel Tudorache, ieșire dură, după ce un tânăr a fost mușcat de un șobolan: ‘Tandemul Clotilde Armand – Nicușor Dan dăunează grav sănătății’

Daniel Tudorache, fostul primar al Sectorului 1 al Capitalei, a reacționat dur după ce un tânăr din București a fost mușcat de picior de un șobolan.

 

Tandemul Clotilde Armand – Nicușor Dan dăunează grav sănătății.
Aseară, șobolănimea aciuată în centrul Bucureștiului a făcut deja prima victimă: un tânăr a fost mușcat de picior, în fața reședinței sale din zona Piața Romană, și a fost nevoit să meargă la spitalul de boli infecțioase Colentina. Medicii au început deja tratamentul cu antirabic.
Nu e de mirare, având în vedere ritmul în care se înmulțesc, în condițiile în care Nicușor Dan îi ocrotește (serviciul de deratizare al PMB este pe butuci), iar Madam Armand îi hrănește de luni bune cu gunoi de calitate în Sectorul 1”, a scris Daniel Tudorache pe Facebook.

Daniel Tudorache o acuză pe Clotilde Armand că ”minte cum respiră”, fiind interesată exclusiv de propria imagine.

Primarul validat minte cum respiră. Nu o interesează nimic altceva decât propria imagine. Despre soluții pentru problemele cetățenilor nu poate fi vorba.
Relația cu Consiliul Local, adică cu reprezentanții locuitorilor, o tranșează scurt: minciună, șantaj, presiuni, amenințări. Inclusiv la adresa partenerilor de coaliție. Povestea de ieri, cu uite contractul, nu e contractul, cu operatorul de salubritate Brai-Cata, este ultimul exemplu.
Pe Facebook, compară mere cu pere și ies prune. Pe care le înghit pe nemestecate cohortele de aplaudaci.
Sper că organele abilitate nu și-au pierdut din abnegație și devotament și își vor face treaba urgent și în ceea ce privește încălcarea legii în Primăria Sectorului 1.
Nu de alta, dar nota de plată crește, iar plătitorii suntem noi”, a mai scris Daniel Tudorache pe Facebook.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare