sursa foto:  rtv.net

Daune URIAȘE cerute de Oana Zăvoranu fostului soț! Pentru ce vrea bruneta jumătate de milion de euro

La șapte ani de la divorț, Oana Zăvoranu îi cere o sumă uriașă fostului soț. Marți, 3 aprilie, bruneta trebuie să se prezinte la Secția 10 Poliția, în calitatea de persoană vătămată.

Vedeta îl acuză pe Pepe  că i-ar fi stricat imaginea şi-i cere daune morale în valoare de 500.000 de euro.

În 2011, Pepe a făcut o plângere împotriva fostei soţii, care ar fi plecat de acasă cu mai multe bunuri care îi aparţineau artistului, chiar înainte de divorţ. El spunea că ea i-a luat suma de 75.000 de euro dintr-un seif şi că i-a vandalizat casa, după ce s-au despărţit. Dacă ar fi fost găsită vinovată, bruneta ar fi riscat până la 15 ani de puşcărie. Pepe nu a vrut să renunţe nici la bani, dorind să-şi recupereze prejudiciul şi ar fi vrut de la fosta lui soţie daune în valoare de 150.000 de euro. Cererea lui Pepe a fost respinsă ca nefondată patru ani mai târziu, scrie Click!.

„După aproape şase ani în care am fost nevoită să mă prezint la poliţie şi la instanţele de judecată, supusă unui linşaj mediatic şi unei presiuni psihice de neîngăduit, considerată ”hoaţă” de opinia publică, mi-am dovedit nevinovăţia. Organele judiciare au constatat că Pascu Ionuţ (alias Pepe) a minţit în sesizările şi declaţiile date cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt. Este momentul ca Pascu Ionuţ Nicolae să răspundă penal şi să fie obligat la repararea integrală a prejudiciului moral suferit, evaluat la suma de 500.000 de euro”, se arată în comunicatul trimis de aceasta.

În urma audierilor se va stabili dacă Oana Zăvoranu va obţine suma de jumătate de milion de euro de la fostul soţ.

Vezi și Proiect URIAȘ! Ion Țiriac și Petre Roman, PARTENERI! Afacerea cu care vor să dea lovitura

Lovitură grea pentru polițistul Marian Godină: De cine și de ce a fost dat în judecată

EXCLUSIV!Medicul oncolog Andrei Popescu trage semnalul de alarmă: “Nu există nicio structură politică gata să susțină generarea și implementarea unor standarde în sănătate!”

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare