sursa foto:  gov.ro

De la 1 iunie, toți românii vor avea parte de relaxări! Anunțul făcut de Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu a anunțat, marți. că vor exista relaxări pentru toți românii, începând cu data de 1 iunie.

Cîțu a precizat că, în opinia sa, persoanele care s-au vaccinat împotriva Covid-19 ar trebui să aibă beneficii.

În acest moment, avem mai multe scenarii pe masă pe care le discutăm. Vor exista relaxări de la 1 iunie, pentru toţi românii, indiferent de zona unde sunt”, a afirmat Florin Cîţu.

Eu am spus că, opinia mea personală, e că persoanele care s-au vaccinat ar trebui să aibă beneficii. Vom vedea cum vor arăta acest măsuri”, a explicat premierul.

E clar că de la 1 iunie vor există măsuri care vor da înapoi anumite restricţii de anul trecut. Ştiu problema cu evenimentele private şi anul acesta, de la 1 iunie, vom găsit metode să fie evenimente private. Vom vedea dacă putem să mergem pe testare, cum se va face testarea. Suntem flexibili la soluţii. Acesta e roul Comitetului interministerial. Vin cu propuneri ele sunt îmnbunătăţite. Să ţinem minte că 1 iunie nu înseamnă relaxare totală, înseamnă 5 milioane persoane vaccinate. 1 august urmează al doilea pas în care vorbim de o relaxare totală. Săptămâna viitoare toţi miniştri vor fi în stradă, vor fi în centre de vaccinare şi vor susţine această campanie”, a mai spus el.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare