sursa foto:  agerpres.ro

Decizia CCR nu va schimba soarta Guvernului Cîțu! Marcel Ciolacu: ‘E căzut’

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a explicat, la Realitatea Plus de ce nu depune PSD moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu în acest moment.

„Guvernul Cîțu este picat. Indiferent de ce se întâmplă, se așteaptă decizia CCR, ca va fi înante sau după congres nu ma interesează. Guvernul Cîțu e căzut.

Având două crize, economică și sanitară ,s-a declanșat una politică. Ținând cont de luptele interne atât în PNL, cât și în USR PLUS, și un șantaj al USR PLUS asupra primului ministru.

Nefiind o moțiune politică, pentru că acest guvern nu a demonstrat nimic în 7 luni – scumpiri aberante, scăpate de sub control, un deficit care pune presiune pe moneda națională, o inflație ce a depăsit orice imaginație a românilor.

În loc să vină cu soluții cum am venit noi pentru legea consumatorului vulnerabil, capitalul românesc, ei vin cu agendă proprie.

Am venit cu un text de moțiune proprie. Doresc să am 234 de semnături ca moțiunea PSD să fiu sigur că nu e folosită sau în lupta internă din PNL și USR PLUS. Cei de la AUR, pentru oportunitate de vizibilitate, s-au folosit de cei de la USR PLUS”, a declarat Marcel Ciolacu,  la Raport de zi cu Ana Maria Păcuraru, informează realitatea.net

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare