sursa foto:  adevarul financiar

Decizie radicală! Un gigant dispare din România

Uber Eats ș-a anunţat, luni, 4 mai, utilizatorii din România sistarea operaţiunilor pe piaţa locală începând de miercuri, 3 iunie.

”După doi ani în care am desfășurat parteneriate cu restaurantele locale pentru a oferi servicii de livrare de mâncare convenabile și de încredere, am luat decizia dificilă de a sista serviciile Uber Eats în România, începând de miercuri, 3 iunie”, se menționează într-un anunț al companiei.

„Deși ne pare rău că Uber Eats nu va mai fi disponibil în România, susținem în continuare comunitățile noastre din această regiune prin serviciile de comenzi de curse cu Uber. În momentul de față prioritatea noastră este să minimizăm impactul asupra colaboratorilor noștri – restaurantele partenere, curierii parteneri și clienții ce ne-au susținut în această perioadă”, au mai adăugat oficialii Uber în anunț.

Citește și: Scandalul momentului care zguduie lumea presei și mediul de afaceri. Dosarul Microsoft revine la pachet cu acuze de propagandă pro-rusă

Scandal bombă! Poliția e zguduită. Un nume greu e anchetat pentru înșelăciune de 3 milioane de euro și mită 1,1 milioane de euro

Mii de angajați sunt vizați- Se schimbă vârsta de pensionar

TAGS

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare