sursa foto:  Bugetul.ro

Delirul suprem pe care Meghan Markle i-l servește Prințului Harry. Fiul Regelui Charles crede ca soția sa are puteri paranormale și se sfătuiește cu Prințesa Diana!

Scriitorul Tom Bowel vine cu dezvăluiri cutremurătoare despre relația dinte Prințul Harry și soția sa. În cadrul unei emisiuni televizate, a spus că Ducele de Sussex este convins că Meghan Markle discută cu Prințesa Diana. Mai mult decât, ea ar fi cea care ar sfătui-o ce decizii să ia. 

Fiul cel mic al Regelui Charles i-ar fi destăinuit unui prieten că mama lui „vorbește din mormânt” cu actrița. Prințesa Diana ar fi asigurat-o că toate deciziile pe care le-a luat până în prezent sunt foarte bune.

Sursă foto: captură TikTok

„Harry i-a spus unui prieten că este de părere că prințesa Diana vorbește cu Meghan. Cu siguranță această afirmație a venit de la Harry. I-a spus unui prieten că prințesa Diana îi trimite semnale lui Meghan pentru a-i asigura de sprijinul ei în tot ceea ce fac. El are nevoie de asigurare. Iar Meghan a găsit modalitatea perfectă prin care să-i spună că mama lui aprobă tot ceea ce au făcut”, a transis Tom Bowel.

Nu este de mirare nici acest aspect, din moment ce Meghan Markle o idolatrizează pe regretata sa soacră. În repetate rânduri i-a copiat ținutele, bijuteriile și a ținut discursuri în cinstea sa. Prințul Harry a susținut-o mereu, din moment ce și-a iubit enorm mama.

CITEȘTE ȘI: Prințul Harry și Meghan Markle, reacție după ce Kate Middleton a anunțat că are cancer! Ce mesaj au transmis cei doi familiei regale

Prințul Harry, invitat să facă „marea pace”

Zilele acestea, Prințul William și Kate Middleton i-au cerut Prințului Harry și lui Meghan Markle să-i aducă pe Archie și pe Lilibet să se vadă cu George Alexander Louis, Charlotte Elizabeth Diana și Louis Arthur Charles. Dezvăluirile au fost făcute de către un expert regal.

După lungi „războaie” dintre Casa Regală și cei doi „renegați”, viitorii conducători britanici încearcă să îngroape securea, într-un moment atât de tensionat. Kate Middleton urmează un tratament pentru cancer, Regele Charles pare să aibă zilele numărate, niciodată nu a fost întâlnită o astfel de situație la Palat.

„William și Kate au sugerat ca Meghan și Harry să aducă pruncii și ca cele două cupluri și familiile lor să încerce să se impace, dar sugestia nu duce nicăieri până acum”, a spus autorul regal Tom Quinn

Ultima dată când Archie și Lilibet au vizitat Regatul Unit a fost în timpul jubileului de platină al regretatei Regine Elisabeta a II-a, în iunie 2022. Soția Prințului Harry a venit doar când a fost ceremonia de înmormântare a regretatei regine.

CITEȘTE ȘI: Necazurile nu se mai termină pentru Prințul Harry! Viza de America i-a fost contestată în instanță, după ce a dezvăluit că a consumat cocaină: “Nu ar trebui să fie lăsat să intre în SUA”. Joe Biden i-a sărit prințului în ajutor!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare