sursa foto:  Facebook

Denunțuri pe bandă rulantă cerute de Carmen Dan! Amenințări cu cătușe în MAI

Dezvăluire explozivă din interiorul Ministerului de Interne! Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ar cere denunțuri pe bandă rulantă.

Mai mult, potrivit jurnaliștilor de la Național, șefi de structuri de elită din MAI ar fi amenințați cu DNA, dăcă nu părăsesc funcțiile deținute.

„Ministrul de Interne are noi și tot mai dese puseuri de furie, cerând ”cătușe”, arestări, plângeri și dosare penale! Lucru absolut normal pentru un ministru de Interne care chiar vrea sa lase ceva in urma sa! Marea problema este insa ca ”tintele” mai vechi sau mai noi ale lui Carmen Dan nu sunt nici liderii clanurilor interlope, nici traficantii care aduc droguri cu tonele in Romania, ci chiar șefi de structuri de elită ale MAI, inclusiv inspectori sefi amenintati mai mult sau mai putin ”din eter” ca ”ajung pe Stirbei Voda” daca nu parasesc ”de indata” functiile detinute. Iar situatia este deja una halucinanta, de la DGA si pana la IGJR inregistrandu-se astfe de spete nemaintalnite vreodata in istoria altfel atat de zbuciumata a Ministerului de Interne, indiferent de cine s-a aflat la conducerea acestuia”, scrie sursa citată.

Totodată, ziariștii citați, dezvăluie că lui Carmen Dan îi e teamă de „coabitarea” dintre premierul României, Viorica Dăncilă, și Marcel Ciolacu.

Vezi și

SURSE Lovitură pentru clienții ING Bank! Clauza abuzivă care există în contractele lor – Autoritățile au reacționat în forță

Lovitură pentru pensionari! Fostul ministru de Finanțe face dezvăluri- Ce se întâmplă cu pensiile

Vești mari! Milioane de români vor plăti mai puțin – Se aplică de la 1 iulie

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare