sursa foto:  digi24.ro

Deși au trecut câteva luni, Simona Halep nu l-a iertat! Răspuns „SPUMOS” pentru premierul Tudose

În urmă cu câteva luni, premierul Mihai Tudose o dădea exemplu pe Simona Halep, făcând referire la necesitatea plafonării indemnizațiilor pentru creșterea copiilor.

Conform spuselor prim-ministrului, statul ar fi fost nevoit să-i plătească Simonei Halep 85% din milioanele de euro pe care aceasta le-a obţinut din tenis, dacă i-ar fi acordat vreodată o indemnizație pentru creșterea copilului, pe vechiul sistem.

Acum, deși au trecut câteva luni, Simona a reacţionat. Aceasta a afirmat că s-a simţit deranjată că a fost inclusă în acea discuţie şi că nu i se pare normal să existe discriminare. Aceasta a declarat că nu-şi doreşte bani de la stat pentru a-şi creşte copiii, însă ar fi fost corect ca fiecare femeie să primească banii cuveniţi.

„Pe moment nu mi-a plăcut că am fost inclusă în acel discurs. Nu cred că aş avea nevoie de banii de la stat să-mi cresc copilul. Dar nici până acum nu am primit nimc, strict pentru sport, ca să ajung unde am ajuns. Şi am avut multe greutăţi. Îi spun să stea liniştit că este ok, nu o să iau aceşti bani de la stat. Însă cred că deja s-a schimbat legea, nu? Cred că toată lumea trebuie tratată la fel, indiferent de situaţia pe care o ai. O femeie primeşte acel procentaj de la stat pentru că a născut, aşa că şi eu sau alte femei cu o situaţie foarte bună trebuie să primească la fel.

Statul român nu era obligat să mă ajute pe mine să ajung să fac tenis de mare performanţă, însă federaţia română de tenis ar fi putut să facă un sistem prin care să ajute tinerii sportivi. Însă nu s-a putut, nu ştiu de ce, nu a fost acel sistem pus la punct atunci când eu am avut nevoie. Însă oamenii care mă critică sau cer ceva de la mine, eu îi înţeleg pentru că ei, probabil, emoţional au investit în meciurile mele, ei s-au trezit noaptea ca să se uite la meciurile mele, au depus un efort emoţional, sufletesc. Poate şi fizic, dacă s-au deplasat să-mi vadă meciurile”, a declarat Simona Halep, pentru DigiSport.

Vezi și Informații CUTREMURĂTOARE! Înșelătoria care ar fi provocat DECESUL Stelei Popescu

Declaraţii incendiare făcute de omul săptămânii în Parlamentul European! Reacţii pe subiectele momentului

Mutare fulger pregătită de Digi și Samsung: De ce vor beneficia utilizatorii începând cu luna februarie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare