sursa foto:  ampress.ro

Informații CUTREMURĂTOARE! Înșelătoria care ar fi provocat DECESUL Stelei Popescu

Un director de spital din România aruncă bomba, în ceea ce privește decesul marii doamne a teatrului românesc, Stela Popescu. Managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București, profesor doctor Monica Pop, susține, pe o rețea de socializare, că Stela Popescu ar fi fost mințită în privința unui eveniment la care a participat, iar asta i-ar fi provocat o stare nervoasă care a avut „urmările cunoscute”.

Potrivit doamnei doctor Pop, evenimentul la care a participat Stela Popescu, cu câteva zile înainte de deces, nu era Gala Femeilor de Succes, ci o copie.

Când a realizat acest lucru, fosta actriță a fost foarte revoltată de ceea ce s-a întâmplat.

„STIRE BOMBA !!!!!

Aflu ca, de fapt, doamna Stela Popescu nu a fost la Gala Femeilor de Succes ci a fost dezinformata si atrasa la o „copie” ! In plus, ca nu i-au trimis masina, ca a asteptat citeva ore, TOATE A ESTEA PROVOCINDU-I O STARE NERVOASA CU URMARILE CUNOSCUTE!

Deci, se pare ca NU ERA INCOERENTA SI CA, IN REALITATE SI-A EXPRIMAT REVOLTA DE A FI AJUNS IN ALTA PARTE! („de ce m-ati adus aici”, „m-am tot imbracat si m-am tot coafat”, etc!) Foarte revoltata de ce s-a intimplat de fapt!Nu era nici un afis, nici o sigla cu denumirea galei, asa cum s-a spus ca se numea!

Gala Femeilor de Succes este cu titlu protejat si inregistrat la OSIM! Acolo se pare ca era altceva! Si ca au fost premiati si BARBATI! DECI, NU ERA GALA FEMEILOR DE SUCCES!
E INCREDIBIL! DACA E ASA! SA RASPUNDA CEI IMPLICATI!
Ceea ce am scris aici am aflat acum de la organizatorii adevaratei Gale a Femeilor de Succes, organizata anual !
Daca e adevarat, (si asa pare a fi) cum si de ce NU S-A SESIZAT NIMENI PINA ACUM?!!!”, scrie Monica Pop, pe o rețea de socializare.

Vezi și Declaraţii incendiare făcute de omul săptămânii în Parlamentul European! Reacţii pe subiectele momentului

Mutare fulger pregătită de Digi și Samsung: De ce vor beneficia utilizatorii începând cu luna februarie

Venituri lunare impresionante! Ce pensie are ACUM Ion Iliescu

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare