sursa foto:  androidauthority.com

Mutare fulger pregătită de Digi și Samsung: De ce vor beneficia utilizatorii începând cu luna februarie

Digi Mobil și gigantul Samsung pregătesc o nouă mutare prin care vor atrage din ce în ce mai mulți utilizatori și fac un anunț important care va bucura foarte mulți români. 

Potrivit go4it.ro, începând cu luna februarie 2018, utilizatorii Digi Mobil vor beneficia de noi terminale care suportă serviciile VoLTE şi VoWIFI: Samsung Galaxy J3 2017 şi Samsung Galaxy J5 2017. Galaxy S8 şi S8+ sunt primele telefoane validate din oferta Digi Mobil pentru tehnologia Voce 4G, serviciul fiind disponibil încă din 20 octombrie, iar din luna februarie 2018 software-ul pentru aceste terminale va putea fi actualizat astfel încât utlizatorii să beneficieze şi de tehnologia Voice over Wi-Fi (VoWiFi).

Accesarea serviciului VoWiFi prin internet WiFi prin Digi Net Fiberlink, precum şi în exterior prin reţeaua naţională de hot-spot-uri a Digi WiFi, este deschisă în mod standard, fără costuri suplimentare pentru utilizatori.

Prin tehnologia Voice over Wi-Fi (VoWiFi), utilizatorii pot beneficia de o acoperire mai bună în interiorul clădirilor şi spaţii cu semnal redus sau inexistent de reţea mobilă, dacă furnizorul de internet nu filtrează acest trafic. Tehnologia VoLTE permite conectarea foarte rapidă a apelului, timpul de aşteptare din momentul iniţierii apelului şi până în momentul în care e apelat telefonul unui destinatar din reţea, care utilizează tot o reţea 4G, scăzând sub două secunde.

Vezi și S-a aflat! Cât de bogat este secretarul de stat Raed Arafat și ce venituri are acesta

Radu Tudor, în centrul unui scandal uriaș! Ce acuze dure i se aduc acestuia

Rupe NORMA! Cine este cunoscuta prezentatoare TV, cu o experiență de 10 ani în televiziune, care are afaceri de sute de mii de euro

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare