sursa foto:  antena3.ro

Radu Tudor, în centrul unui scandal uriaș! Ce acuze dure i se aduc acestuia

Realizatorul Antena 3, Radu Tudor, este în centrul unui scandal uriaș. Acestuia i se aduc acuze grave. Realizatorul Antena 3, Radu Tudor, a recunoscut într-o anchetă Rise Project că în perioada ianuarie 2011 – mai 2012, pe când era jurnalist la postul de știri, făcea consultanță unei firme bănuită că ar fi apropiată de Liviu Dragnea. 

Aceasta este doar o părticică dintr-o ancheta amplă sub titlul Banul paralel, ce vizează afaceri ale Tel Drum și a unor firme apropiate lui Liviu Dragnea.

Concret, Radu Tudor a primit prin firma sa (Top Media Acces) suma de 65.000 de lei de la ferma Agrotrust deținută de Mihai Slăvescu Putineanu, arată Rise Project. Slăvescu este căsătorit cu o verișoară de-a Bombonicăi (fosta soție a lui Dragnea). Aceeași fermă, Agrotrust a încasat de la TelDrum, de-a lungul timpului, 25 de milioane de euro, mai arată ancheta, conform paginademedia.ro.

Cum a explicat Radu Tudor situația. S-a întâmplat în privat, fără legătură cu postul la care lucrează, deși nici pe blogul lui ferma n-a fost pomenită vreodată, remarcă Rise Project.

„Era o consultanță în domeniul comunicării. Nu mai țin minte, să verific, au trecut foarte mulți ani. Dacă pot să verific documentele firmei, vă transmit. (…) Sincer, nu țin minte toate detaliile. Prin firma mea am oferit sfaturi și consultanță pentru mai multe firme și persoane și trebuie să verific. Majoritatea firmelor apelează la noi (n. red. – nu are niciun angajat) pentru sfaturi legate de comunicare, prezență de piață și așa mai departe. (…) Nu legate de domnul Dragnea personal.”

Discuția cu Radu Tudor s-a mai închegat pe parcurs:

„Parcă era o chestiune legată de produse agricole românești, o dezbatere amplă la vremea respectivă, o dispută foarte mare între producătorii români și străini. (…) Nici o treabă cu Antena 3 și lucrul ăsta sper că e evident pentru toată lumea. (…) Prin firma mea privată dau și ofer sfaturi legate de comunicare cu experiența mea de jurnalist diferitelor persoane juridice.”, a mai spus el pentru RiseProject.

Vezi și Rupe NORMA! Cine este cunoscuta prezentatoare TV, cu o experiență de 10 ani în televiziune, care are afaceri de sute de mii de euro

EXCLUSIV! Acuzații fără precedent: CSM nu l-ar fi informat pe președintele Iohannis într-o problemă importantă

Kaufland dă o nouă lovitură: Mutarea prin care se va detașa simțitor de concurență

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare