sursa foto:  cotidianul.ro

Detalii incendiare! A avut loc o întâlnire secretă între Ponta, Dragnea și Grindeanu

După ședința de ieri, atât liderul PSD, Liviu Dragnea, cât și Ponta și premierul Grindeanu, și-au dat seama că evitarea moțiunii de cenzură este cea mai bună soluție în cazul de față. Se pare că aceștia s-au întâlnit dumincă noaptea pentru negocieri.

Întâlnirea a fost confirmată chiar de secretarul general al Guvernului, Victor Ponta. Potrivit Dcnews, din partea lui Liviu Dragnea, la întâlnire au participat Ion Arsene, Mihai Tudose și Marcel Ciolacu. De cealaltă parte au fost prezenți Sorin Grindeanu și Victor Ponta. Discuțiile au vizat o posibilă înțelegere înainte de moțiune, care să salveze guvernarea PSD. Liviu Dragnea i-a oferit lui Sorin Grindeanu funcția de vicepremier, dacă demisionează, dar și un minister în noul guvern PSD.

De asemenea, lui Victor Ponta i s-a propus alegerea oricărui minister greu, în vreme ce tabăra Grindeanu-Ponta ar mai obține în noul guvern și cinci portofolii de miniștri.

În cazul în care premierul Grindeanu ar demisiona, moțiunea nu ar mai fi necesară. PSD ar putea invoca restabilirea echilibrului intern, solicitând nominalizarea unui nou premier, conform votului din noiembrie 2016.

Sorin Grindeanu a refuzat spunând că este în momentul de față premierul României, astfel că nu s-a putut ajunge la un acord. Victor Ponta a susținut, la rândul său, că nu dorește să facă parte din niciun Executiv, ci doar a intervenit punctual, într-o situație de criză.

Vezi și Cazul Burnei revine! Noi detalii uimitoare din culise – interese ascunse

Previziune sumbră despre viitorul lui Grindeanu: „În oricare situație…”

Declarația momentului! Ce funcție va ocupa Sorin Grindeanu

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.