sursa foto:  adevarul.ro

Dezvăluire-bombă! Florin Iordache primește mandat pe viață

Florin Iordache, deputat al Partidului Social Democrat, fost ministru al Justiției în „Era Dragnea”, ar urma să fie votat, marți, președinte al Consiliului Legislativ.

Dacă va fi votat, așa cum susțin surse politice pentru Adevărul, mandatul lui Florin Iordache va fi pe viață.

Fostul preşedinte era în funcţie din 2003.

Consiliul Legislativ avizează toate proiectele de lege depuse în Parlament înainte să intre în dezbaterea celor două Camere. Şefii Consiliului Legislativ sunt numiţi prin votul senatorilor şi deputaţilor, dar legea nu prevede o limită de mandat şi nici o procedură prin care să poată fi revocaţi. Aşadar, Florin Iordache va fi numit pe viaţă, scrie Adevărul.

Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au prelungit din nou, până marţi, la ora 12:00, termenul pentru depunerea candidaturilor pentru funcţia preşedinte al Consiliului şi cea preşedinte al secţiei de evidenţă oficială a legislaţiei şi documentare din cadrul Consiliului Legislativ. Motivul este că luni nu a fost depusă nicio candidatură. Marţi, la ora 16:00, va fi plen reunit.

Vezi și

Pun stop traseismului? Un politician ajuns la al 6-lea partid, pe listele lui Ludovic Orban

Scandal de proporții! Guvernul, propuneri controversate la Romgaz: Un controlor de trafic, un specialist în asfaltare și un angajat de la AEP

EXCLUSIV Firma mamei secretarului Violetei Alexandru solicită bani de la Guvern!

 

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare