sursa foto:  gds.ro

EXCLUSIV Firma mamei secretarului Violetei Alexandru solicită bani de la Guvern!

Dezvăluire Bugetul.ro. Tudor Polak, secretar de stat în Ministerul Muncii, mâna dreaptă a ministrului Violeta Alexandru, va candida la alegerile parlamentare pentru un loc în Camera Deputaților. Polak se află pe locul al doilea pe lista PNL Vaslui pentru Camera Deputaților. Firma mamei lui Tudor Polak solicită bani de la Guvern, societatea aplicând la programul IMM Invest.

Până să ajungă la butoanele Ministerului Muncii, Polak a lucrat la firma mamei sale, Simona Polak: VASTUPO SRL.

Simona Polak este fosta șefă a Casei Județene de Asigurări de Sănătate(CJAS) Vaslui. Totodată, Simona Polak a fost consilier județean PNL de Vaslui între anii 2016-2020.

Revenind la firma VASTUPO SRL, potrivit CV-ului său, Tudor Polak (foto) a fost administratrorul firmei mamei sale, de la înființarea societății – aprilie 2018 – și până în ianuarie 2020, când a intrat în Guvernul Orban, pe post de secretar de stat la Ministerul Muncii.

Firma mamei a accesat IMM Invest

În luna aprilie, firma VASTUPO SRL, deținută de Simona Polak și care a fost administrată de secretarul de stat în Ministerul Muncii, a accesat programul lansat de Guvernul Orban: IMM Invest.

Conform platformei, societate a fost declarată eligibilă pentru program, iar în acest moment solicitarea a fost transmisă la bancă.

Vezi și

Medicul Virgil Musta, avertisment dur: ‘Secția noastră de ATI este plină. Încă nu am ajuns să alegem, dar să știți că nu suntem departe’

EXCLUSIV Abuz al Poliției Române! Un fost colaborator acuză: ‘Asta înseamnă hărțuire, teroare!’

Avem dovada! Florian Coldea este profesor colaborator la SNSPA! Tot în cadrul instituției lucrează și soția sa

Sursa foto: vremeanoua.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare