sursa foto:  dcnews.ro

Dezvăluire-șoc! Proiectul inaugurat luni de Guvern nu mai funcționează azi

Dezvăluire șocantă! Proiectul inaugurat luni de Guvernul Dăncilă nu mai funcționează astăzi.

Inaugurată luni, cu mare fast, Bursa de Peşte din Tulcea, promisă de zece ani pescarilor din Deltă, nu mai funcţionează, informează Știrileprotv.ro.

Vineri, agenţii de pază care au recunoscut că Bursa este închisă şi nu este nimeni la serviciu. Responsabilii din Ministerul Agriculturii dau vina pe prohibiţie, deşi proiectul bursei de peşte a fost conceput să funcţioneze tot anul.

Bursa a fost inaugurata luni, în prezenţa premierului şi a ministrului Agriculturii. Oficialii au fost întâmpinaţi cu pâine şi sare şi au tăiat panglica, promiţând că îi vor sprijini pe pescarii din Deltă şi că bursa va funcţiona la turaţie maximă.

Viorica Dăncilă, premierul României, pe 8 aprilie: ”Îmi face o deosebită plăcere să particip astăzi la inaugurarea oficială a bursei de peşte de la Tulcea, proiect pe care pescarii din Deltă îl aşteaptă de mai bine de 10 ani.”

Petre Daea, ministrul Agriculturii: ”Are drumul deschis, activitatea trebuie să continue, indiferent de situaţie.”

Numai că, indiferent de situaţie, activitatea nu continuă! După numai cinci zile, clădirea bursei de peşte de la Tulcea pare aproape părăsită. În parcare, atrag atenţia camioanele dotate cu instalaţie frigorifică, care ar trebui să transporte peştele din toate regiunile Deltei. Nimeni nu transportă însă nimic.

Vezi și INTERVIU Ultimul român condamnat la moarte scoate la suprafață detalii halucinante! Cine a ordonat uciderea sa – Suma primită de Mafie

Bucurie imensă pentru milioane de români! De ce beneficii veți avea parte

SURSE Informație-bombă după ultimul avertisment dat de Liviu Dragnea! ‘Se cheltuie bani pe prostii’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare