sursa foto:  aktual24.ro

SURSE Informație-bombă după ultimul avertisment dat de Liviu Dragnea! ‘Se cheltuie bani pe prostii’

Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, le-a transmis, miercuri, un ultim avertisment șefilor autorităților de forță ale statului: Autoritatea Sanitar-Veterinară, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, Direcția Generală Antifraudă și pentru Direcția Vamală.

„Eu le transmit un ultim avertisment celor de la Autoritatea Sanitar-Veterinară, celor de la Protecţia Consumatorului, Antifrauda şi Vămile. Dacă într-un timp foarte scurt nu vor reuşi să realizeze un sistem prin care în România să nu mai intre marfă de contrabandă, mă refer în special la legume şi fructe, dacă nu vor fi în stare să analizeze fiecare fructă, fiecare fruct, fiecare legumă care intră în România să nu mai intre ceva nesănătos, atunci mai bine să plece acasă sau de unde au venit”, a afirmat, miercuri, Liviu Dragnea.

Surse care au dorit să rămână sub protecția anonimatului au dezvăluit, pentru Bugetul.ro, că președintele ANPC ar trebuie să intre în colimatorul liderului PSD și pentru că face o serie de cheltuieli iresponsabile, în contextul în care, în teritoriu, inspectorii nu au nici hârtie.

„Poate a aflat și Dragnea de cheltuielile pe care le face și cum se cheltuie bani pe prostii. În teritoriu, nu avem nici hârtie, nu mai vorbesc de benzină sau altele”, au declarat, pentru Bugetul.ro, surse bine informate.

În luna decembrie a anului 2018, Bugetul.ro vă dezvăluia că ANPC a cumpărat echipamente pentru videoconferințe în valoare de 5.000 de euro bucata.

Vezi și SURSE Situație de criză în sectorul amenințat de Dragnea! Dezvăluiri din interior – Se lasă cu destituiri?

Biroul de Presă al ANPC ne preciza, la acea vreme, că în 2017 au fost achiziționate patru sisteme de videoconferință, iar restul, alte patru, au fost achiziționate în 2018, pentru buna comunicare cu toate comisariatele regionale.

Vezi și Vești pentru mii de români! Se dau amenzi de mii de lei

EXCLUSIV Informație-cheie despre Legea pensiilor! Achiziția pe care trebuie să o facă Guvernul, pentru a o putea aplica

Vești pentru români! A fost publicat un Ordin care stabilește criteriile în baza cărora pot fi acordate mai multe tipuri de tichete

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare