Dezvăluiri bombă despre insula Belina! Unul din paznici a făcut declarații

Dezvăluiri bombă făcute de unul dintre cei șapte paznici și foști paznici ai insulei Belina.

„Până în 2014 patrulam pe insulă. La postul 1 erau barăcile care sunt și acum. La postul 2 era o construcție neterminată, șantier, cabană…”, a început declarația bărbatul la Tribunalul București, unde a fost audiat marți.

„Ce înțelegeți din șantier??” l-a întrebat curios magistratul. „ Clădirea era ridicată dar nu terminată. Era la roșu. Avea plasa de aia verde pe ea. Era fără finisaje. Ulterior ea a fost terminată. Cred ca după 2015.”, a mai povestit martorul.

Acesta a povestit că imobilul cu etaj era îngrădit iar paza nu avea acces în curtea clădirii.

„Noi practic păzeam doar exteriorul. Cheile stăteau la administratorul dinainte.  Clădirea era îngrădită. Nu puteam intra în curte. Au fost situații când ni s-a spus sa nu mergem la postul doi. O dată sau de două ori. Nu ni s-a spus de ce sau altceva”, a mai arătat paznicul.

Bărbatul a povestit totodată și ce a putut vedea prin geamurile acestei construcții cu etaj plasată pe terenul insulei Belina.

„Când se întâmpla asta patrulam pe afara insulei. Am observat în interiorul clădirii doar ce se putea vedea de pe geam. Mobilier simplu. Niște dulapuri, un cuier, scări de lemn. … . Este curent. Că nu se stă pe întuneric.”, a mai mărturisit martorul.

Vezi și: EXCLUSIV Probele care au ajuns pe masa DGA! Informații despre greul cercetat la ordinul lui Marcel Vela, după plângerea lu Dumitru Coarnă

Alertă pentru șoferi! Se dau amenzi de mii de lei pentru această faptă

Marcel Vela, somat de urgență: Cu ei să înceapă reorganizarea! Să le desființeze!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare