sursa foto:  politicscam.ro

Dezvăluiri explozive din interiorul Primăriei Generale a Capitalei. Câți PENALI au pe mână banii bucureștenilor

Consiliul General al Municipiului București cu majoritate PSD ALDE a aprobat, marți, proiectele de înființare a ultimelor zece societăți comerciale din seria celor 21 dorite de primarul Gabriela Firea. Care este scopul acestor societăți? Unii cârcotași ar spune că șifonarea banilor publici.

Dar bugetul.ro nu dorește să facă acuzații fără probe. Dar nu putem să nu ne întrebăm de ce în consiliile de administrație ale acestor companii se regăsesc atât de mulți oameni de partid, care nu au niciun fel de tangență cu domeniul încredințat. Și ce caută în aceste funcții oameni acuzați că și-au însușit bani publici. Chiar s-au terminat profesioniștii în țara asta?

Ciprian Ciucu, consilier general al Primăriei Capitalei din partea PNL, ne prezintă pe facebook componența forurilor de conducere ale două dintre firmele înființate de Gabriela Firea, pentru a administra banii bucureștenilor.

Vezi și Încă o numire BOMBĂ sexy la Primăria Capitalei. Vedetă mondenă, acum „muncitoare la stat”

Astfel aflăm că Irina Bologa, care va face parte din consiliul de administrație care se ocupă de TRANSPORTUL din București (care funcționează deja minunat, incluzând aici și traficul) că doamna lucrează la Primărie, dar nu mai este functionar public pentru ca este urmarita penal intr-un DOSAR cu Biblioteca Metropolitana in care i se imputa in jur de 900.000 mii euro. Ea s-a ocupat în trecut de cărți și se pare că nu prea i-a mers. Mai exact a fost șef Cultură în Primăria lui Oprescu. Se pare că și pentru Gabriela Firea, doamna este perfectă să administreze banii dedicați Transportului din București de data aceasta.

„Anchetatorii mai susţin că Rotaru, Bologa, Lupuşanschi, Laszlo şi Andreescu, în calitate de preşedinte, respectiv de membrii ai unei comisii constituită la nivelul Bibliotecii Metropolitane Bucureşti, în perioada 2008-2012, contrar intereselor financiare ale acestei instituţii, „au procedat la supraevaluarea unităţilor bibliografice achiziţionate de la o persoana fizică, fapt ce a condus la plata nelegală din bugetul BMB a sumei totale de 3.758.339 lei””, se arată într-un articol Mediafax.

Un alt cititor se întreabă: „Sorin Chirita, cel din CA -companiei de afisaj, nu este oare acelasi cu administratorul special RADET? Nu e acelasi consilier personal al Gabrielei Firea? Dumnezeule, chiar nu le mai agunge oamenilor astia?”

Și iată mai jos și postarea lui Ciprian Ciucu. Între timp, ne-am apucat să numărăm penalii care au pe mâna banii noștri.

„Partea a II-a (Țineți minte, nu sunt politizate, da?) 🙂)

PSD/ALDE și celălalt partid care-i susține, și-au pus oamenii din CGMB, partid și prietenii, în firmele lui Firea. Le pun aici ca să rămână pe Internet și cine are timp de căutat incompatibilități, să o poată face.
E posibil ca unii să fie plătiți, vor decide ulterior. Cenzorii vor fi oricum plătiți. Membrii în Consiliile de Administrație vor fi plătiți. Așa se explică când devine rentabil să fii Consilier General. Și voi vă mirați cum îi poate mulțumi pe toți…

N-am văzut CV-uri, nu știm cât de competenți sunt.

COMPANIA MUNCIPALĂ MANAGEMENTUL TRANSPORTULUI BUCUREȘTI (e neclar ce va face firma asta)

*Adunarea Generală:
– Maxim Marius Cătălin
– Dragne Ileana Daniela

*Cenzori:
– Dumitrescu Georgeta
– Vîjlac Costin Claudio
– Ticheru Adina Gerogeta

*Consiliul de Administrație:
1. Popa Mihaela
2. Gheorghe Iulian
3.Olimpu Adrian Tuplan
4. Simion Iulian Liviu
5. Bargau Marian Aurelian
6. Andrei Aurelian Popa
7. Irina Bologa

COMPANIA MUNICIPALĂ PUBLICITATE ȘI AFIȘAJ BUCUREȘTI

*Adunarea Generală:
– Chirică Petre
– Catană Claudiu Daniel

*Cenzori:
– Dumitrescu Georgeta
– Crăciun Ana Cristiana
– Coman Alexandra Beatrice

*Consiliul de Administrație:
1. Dragoș Pătrașcu
2. Simona Butacu
3. Victor Zamfir
4. Militaru Elena Raluca
5. Brod Mariana
6. Chiriță Sorin
7. Constantin Nicolae

Pentru că postarea ar fi foarte lungă, am decis să prezint componența acestor firme cu frecvența de două pe zi. Deci, mâine urmează altele două. Și luni…

Dați mai departe, poate îi cunoaște cineva pe acești merituoși…”, a scris Ciucu pe facebook.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare