sursa foto:  click.ro

Din nou scandal la Permise! Ministrul Carmen Dan, „sperietoare” pentru angajați

În urmă cu doar câteva luni izbucnea un scandal monstru legat de cozile de la permise și înmatriculări din București și Ilfov. Oamenii erau nevoiți să aștepte chiar și o zi întreagă în frig pentru a reuși să-și rezolva problemele. Din acest motiv, minitrul tehnocrat Dragoș Tudorache a adus subofițeri de la alte servicii pentru a-i ajuta pe cei care nu reușeau să facă față.

Acum aceștia ar dori să revină la posturile lor obișnuite, ceea ce a creat nemulțumire în rândul angajaților de la permise care sunt în continuare foarte solicitați. Potrivit Libertatea, de câte ori aceștia ridică aceste pretenții numele ministrului Carmen Dan este adus în discuție pe post de sperietoare.

Vezi și Acuzații fără precedent la adresa lui Kovesi! Cum încalcă șefa DNA Constituția

”O să vorbim cu ministrul de interne (n.r. Carmen Dan) și cu prefectul Capitalei (n.r.col. magistrat Paul Nicolae Petrovan) să mai rămâneți aici. Să găsească ei soluții. Ne mai trebuie oameni, așa că nu ar trebui să plece nimeni”, li s-ar fi spus din birourile conducerii ”Permise” acelora dintre agenți care și-au anunțat dorința de a pleca la locurile lor de muncă la finele detașării.

În aceste condiții, scandalul mocnește printre polițiștii detașați la ”Permise”. Cum se va rezolva situația ce pare să se transforme într-una explozivă, nu se știe. Este foarte probabil ca agențiilor să li se fluture din nou pe sub nas măriri salariale substanțiale sau să se meargă pe ”forță” și detașarea să continue la ordin. Surse din interiorul ”Internelor” vorbesc și de o posibilă implicare a sindicatelor în cazul în care nu se va ajunge la o soluție legală, care să mulțumească ambele părți, spun jurnaliștii de la Libertatea.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare