sursa foto:  jurnalul.ro

DNA se ‘înarmează’ cu noi sisteme multifuncționale de interceptare de la o firmă cu asociați israelieni

Direcția Națională Anticorupție (DNA) va beneficia de noi sisteme multifuncționale de interceptare de la firma Cellphone Group Impex.

Valoarea produselor vor ajunge la suma de 2,8 milioane de lei, fără TVA, de la un estimat de 3,11 milioane de lei, fără TVA. Sistemul, care include și un autoturism SUV 4X4, plus servicii de instalare și configurare, va fi livrat până la finele lunii ianuarie 2021.

La licitație s-au înscris și Felix Telecom și Magus Protect Technologies.

Înființată în 2002, DNA desfășoară urmărirea penală pentru infracțiuni de corupție și asimilate cu acestea. Modificările succesive ale legislației au vizat ca această structură specializată să se ocupe numai de combaterea faptelor de corupție de nivel înalt și mediu.

De asemenea, instituția investighează infracțiuni împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene precum și anumite categorii de infracțiuni grave de criminalitate economico-financiară.

Cellphone Group Impex a fost înființată în anul 1997, are ca obiect de activitate „alte activități de servicii informaționale” și a consemnat în 2019 o cifră de afaceri de 50.000 lei.

Asociații firmei sunt doi cetățeni israelieni, Beizer Arie și Cooper Gil Yossef, fiecare cu 50% din capitalul social, conform profit.ro.

Citește și:

Bătaie de joc? Clotilde Armand trebuie să dea explicații! Parcul Elisabeta Rizea, inaugurat de Armand pe final de 2020, se află în litigiu?

Mare atenție, șoferi! Au loc schimbări importante în acest an

Previziune sumbră a unui cunoscut economist: ‘Multe companii vor căuta să își reducă schemele de personal. Presiunea pe angajați va crește’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare