sursa foto:  ciao.ro

Doctorul Monica Pop pune o întrebare-cheie în privința vaccinului anti-Coronavirus: ‘De ce nu se face? E fără nicio pierdere, fără risc, fără niciun cost în plus!’

Doctorul Monica Pop pune o întrebare-cheie pe pagina sa de socializare, în privința vaccinului anti-Covid-19.

Monica Pop întreabă de ce nu se face test pentru alergie la vaccin. Astfel, s-ar evita viitoare complicații sau chiar decese.

Intrebare medicală logică :

DE CE NU SE FACE TEST Pt. ALERGIE LA VACCIN, DESI REACTIILE ALERGICE, UNELE GRAVE, SINT DESCRISE IN ORICE PROSPECT??!! N-AR MAI FI RISC DE ALERGIE! E FARA NICIO PIERDERE ( E LA ACELASI OM), , FARA RISC, FARA NCI UN COST IN PLUS!
E SIMPLU! Și AR AVEA DOAR BENEFICII!

Testul este f simplu : din seringa pregatită se introduce subcutan un strop
si se vede reactia. Stie orice medic sau asistentă. Daca e ok, se face injectia .E la acelasi pacient, nu se pierde nimic si sintem siguri ca nu va face vreo reactie alergică gravă.NU e normal sa nu se facă!

Conform unei obligatii a oricarui medic , nu e permisa administrarea niciunui medicament, solutie, vaccin, orice, fara test de alergie prealabil.

Daca unui pacient i se administreaza ceva, orice, fara test prealabil de alergie iar pacientul face reactie alergica ,(soc anafilactic, deces), este o problema de malpraxis grav! Se pot evita usor aceste complicatii grave, nu f frecvente dar descrise, posibile si existente!”, spune Monica Pop.

Vezi și

SURSE Omul lui Marcel Vela ar putea ajunge la șefia unei instituții de forță!

Legea a intrat în vigoare! Acești români se pot pensiona mai devreme

Vestea momentului! Statul vine cu noi beneficii pentru milioane de români. Vezi dacă te afli printre ei

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare