sursa foto:  ciao.ro

Doctorul Monica Pop pune o întrebare-cheie în privința vaccinului anti-Coronavirus: ‘De ce nu se face? E fără nicio pierdere, fără risc, fără niciun cost în plus!’

Doctorul Monica Pop pune o întrebare-cheie pe pagina sa de socializare, în privința vaccinului anti-Covid-19.

Monica Pop întreabă de ce nu se face test pentru alergie la vaccin. Astfel, s-ar evita viitoare complicații sau chiar decese.

Intrebare medicală logică :

DE CE NU SE FACE TEST Pt. ALERGIE LA VACCIN, DESI REACTIILE ALERGICE, UNELE GRAVE, SINT DESCRISE IN ORICE PROSPECT??!! N-AR MAI FI RISC DE ALERGIE! E FARA NICIO PIERDERE ( E LA ACELASI OM), , FARA RISC, FARA NCI UN COST IN PLUS!
E SIMPLU! Și AR AVEA DOAR BENEFICII!

Testul este f simplu : din seringa pregatită se introduce subcutan un strop
si se vede reactia. Stie orice medic sau asistentă. Daca e ok, se face injectia .E la acelasi pacient, nu se pierde nimic si sintem siguri ca nu va face vreo reactie alergică gravă.NU e normal sa nu se facă!

Conform unei obligatii a oricarui medic , nu e permisa administrarea niciunui medicament, solutie, vaccin, orice, fara test de alergie prealabil.

Daca unui pacient i se administreaza ceva, orice, fara test prealabil de alergie iar pacientul face reactie alergica ,(soc anafilactic, deces), este o problema de malpraxis grav! Se pot evita usor aceste complicatii grave, nu f frecvente dar descrise, posibile si existente!”, spune Monica Pop.

Vezi și

SURSE Omul lui Marcel Vela ar putea ajunge la șefia unei instituții de forță!

Legea a intrat în vigoare! Acești români se pot pensiona mai devreme

Vestea momentului! Statul vine cu noi beneficii pentru milioane de români. Vezi dacă te afli printre ei

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare