sursa foto:  mnn.com

Document. De astăzi, Nicușor Dan taie stimulentul financiar pentru nou-născuți

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, taie stimulentul financiar pentru nou-născuți. Cel puțin, asta reiese dintr-un document făcut public de Aurelian Bădulescu (PSD), fost viceprimar al Capitalei.

Începând cu data de 13 septembrie 2021, cererile nou depuse privind acordarea nu vor fi procesate, adică angajate, ordonanțate și plătite”, se precizează în document.

Această măsură nu afectează cererile depuse anterior datei de 13 septembrie, se mai arată în document.

𝐒𝐚 𝐢𝐭𝐢 𝐟𝐢𝐞 𝐫𝐮𝐬𝐢𝐧𝐞 𝐍𝐢𝐜𝐮𝐬𝐨𝐫 𝐃𝐚𝐧‼️

Nicusor Dan imparte rusinea alaturi de consilierii generali ai PNL, USR-PLUS si PMP, care la data de 07.05.2021 au votat HCGMB 121, o hotarare a RUSINII!

Rusine Nicusor‼️
Rusine PNL‼️
Rusine USR-PLUS‼️
Rusine PMP‼️”, spune, pe Facebook, Bădulescu.

Ar putea fi o imagine cu text care spune „1 Direcția Generală de Asistență Socială Municipiului București Consiliul General Municipiului București Stimulent financiar pentru nou- născuÈi Începând cu data de 13 septembrie, 2021, cererile nou depuse privind acordarea de stimulente nu vor fi procesate, adică angajate, ordonanțate și plătite, în conformitate cu prevederile art. 14, alin. al legii 273/2006 privind finanțele publice locale, nemaiexistând prevedere bugetară pentru acestea, conform HCGMB nr.121/2021 modificările ulterioare. *Această măsură nu afectează cererile depuse anterior datei de 13 septembrie 2021. cu și completările”

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare