sursa foto:  evz.ro

Doliu uriaş în lumea medicală din România! A murit creatorul secției de gastroenterologie

Celebrul medic Profesorul Dan Olteanu, șeful Disciplinei de Medicină Internă din cadrul Spitalului Universitar din București, a fost fondatorul școlii moderne de Medicină Internă și creatorul Secției de Gastroenterologie din Spitalul Universitar.

Societatea Română de Medicină Internă a transmis un mesaj de regret pentru pierderea renumitului medic, trecând în revistă câteva dintre reușitele medicului în carieră. Printre marile sale realziări se numără formarea noilor generații de medici.
„Pios omagiu Profesorului Doctor Dan Olteanu, acum, când Destinul său l-a mutat într-o STEA!
O STEA ce nu se va stinge niciodată și va lumina mai departe, destinele atâtor generații!

Profesorul Dan Olteanu, șeful Disciplinei de Medicină Internă din cadrul Spitalului Universitar din București, a fost fondatorul școlii moderne de Medicină Internă de peste patru decenii, un mentor desăvârșit pentru generații întregi de studenți și medici, fascinați de talentul sau profesional și didactic.

A fost creatorul Secției de Gastroenterologie din Spitalul Universitar.

Cuvintele sunt prea puține și prea sărace pentru a exprima întreaga noastră recunoștiință, a medicilor pe care i-a format cu o rară competență, cu o mare răbdare și cu o totală dăruire; a sutelor de studenți cărora le-a conturat devenirea, a miilor de pacienți cărora le-a dăruit zile și ani…., informează gândul.ro

Doliu în medicină! A murit profesorul Dan Olteanu, creatorul Secției de Gastroenterologie din Spitalul Universitar: „Un mentor desăvârșit pentru generații întregi de studenți”

Citește și:

Pun stop traseismului? Un politician ajuns la al 6-lea partid, pe listele lui Ludovic Orban

Scandal de proporții! Guvernul, propuneri controversate la Romgaz: Un controlor de trafic, un specialist în asfaltare și un angajat de la AEP

EXCLUSIV Firma mamei secretarului Violetei Alexandru solicită bani de la Guvern!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare