sursa foto:  medichub.ro

Dr. Monica Pop: ‘Nu m-am așteptat niciodată să se întâmple așa ceva’

Doctorul Monica Pop a răbufnit, după ce medicul Răzvan Constantinescu a fost sancționat de Colegiul Medicilor din Iași.

Pop spune că nu se aștepta să se întâmple una ca asta în secolul în care trăim, anume ca o persoană să fie sancționată pentru dreptul la opinie.

Nu m-am așteptat niciodată să se întâmple așa ceva. Am crezut că nici nu se poate lucrul acesta. În primul rând că Universitatea și Comisia tehnică trebuie să aibă probe directe.

Dacă ei consideră că domnul doctor a influențat niște persoane, atunci ar trebui să aibă aceste probe, în scris mai ales. Oamenii au dreptul la opinii. Nu am crezut că în secolul 21 să fie cineva sancționat pentru dreptul la opinie. Sper ca domnul doctor să facă contestație şi să acționeze în justiție.

Nu este singurul care a exprimat opinia anti-pandemie. Sunt foarte multe persoane din cadrul vieții sociale care au exprimat asemenea opinii și nu a fost pedepsit nimeni pentru așa ceva”, a afirmat medicul Monica Pop, la Antena 3.

Domnul doctor are dreptul la opinii medicale. Sunt alți medici celebri în lume care spun la fel despre pandemie şi nu a fost sancţionat nimeni”, a subliniat Monica Pop.

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare