sursa foto:  reportervirtual.ro

Dragoș Pătraru îl face praf pe ministrul Sănătății: ‘Exemplul care arată cel mai bine unde a dus privatizarea sistemului’

Jurnalistul Dragoș Pătraru îl face praf pe ministrul Sănătății, Victor Costache!

La „Starea Nației”, Pătraru a dat exemplu unde a dus privatizarea sistemului stomatologic.

Ministrul Sănătății o ține pe-a lui. El spune ‘Nu, domne, nu e privatizare a Sănătății ce se întâmplă’. Cumetre, poți să-i zici cum vrei tu, poți să-i spui și naționalizare. Asta nu schimbă cu nimic ce ai decis să faci. 

Iei bani care erau destinați sistemului public de sănătate și îi treci în privat, tu însuți fiind angajat în acest timp și la privat”, a afirmat Pătraru.

Din informațiile ‘care’ le avem noi, domnu’ ministru, vă spunem că sunteți și agramat. Ce? E deplasat ca, după una precum Viorica, să avem de la miniștri pretenția asta tâmpită, să vorbească limba română corect?”, a spus Pătraru, făcând referire la greșeala gramaticală comisă de ministrul Costache.

Să pornim de la exemplul clinicilor stomatologice. 32 de cabinete stomatologice (n.r. – de stat) în toată țara. 32, nu aproximativ 32, domn ministru, da? Asta se întâmpla în 2017, probabil că azi mai sunt două-trei acolo. Stomatologia arată cel mai bine, dragii mei, unde a dus privatizarea sistemului. Și? E bine? Vă place? 73% dintre români au mari probleme cu dantura – cam aici se ajunge. Iar, după aia, vin niște elitiști burtoși, oameni de cultură rară, și vorbesc despre știrbii din țara asta, care nu sunt în stare să voteze cum trebuie, adică așa cum vor ei. Marș, mă, băieți!, a exemplificat Dragoș Pătraru.

Vezi și EXCLUSIV Susținere totală pentru un cunoscut șef de la ANPC: Gabriela Firea, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu își dau mâna

EXCLUSIV Guvernul Orban instalează un personaj controversat într-o funcție-cheie: Pagubă de 1 milion de euro

Predoiu aproape ‘călcat în picioare’ de către procurori

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare