sursa foto:  Inquam Photos/Octav Ganea

După ce a demisionat din funcția de șef al Camerei Deputaților, Ludovic Orban îl atacă pe Florin Cîțu: ‘Nu înțelege un lucru’

Fostul președinte al Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, și-a dat demisia, luni, din funcția de șef al Camerei Deputaților.

Orban este de părere că Florin Cîțu, noul președinte al PNL, nu va rămâne prim-ministru sau, dacă va rămâne, o va face cu mila PSD.

Florin Cîţu nu înţelege un lucru: chiar dacă a ajuns cum a ajuns, dacă aş fi în locul lui, mie mi-ar fi ruşine să ajung preşedinte al PNL aşa cum a ajuns el. Florin Cîţu nu înţelege un lucru, că nu va mai fi prim- ministru sau, dacă va mai rămâne prim-ministru, va rămâne numai din mila PSD, iar să rămâi prim-ministru din mila PSD înseamnă să-ţi baţi joc de toţi simpatizanţii PNL, care din ce în ce mai puţin cred în Florin Cîţu şi se întreabă (…) ce s-a întâmplat cu PNL de a putut să mizeze pe un om care, practic, a devenit pentru un număr uriaş de cetăţeni o persona non-grata”, a declarat Ludovic Orban.

Trebuie precizat că Ludovic Orban și-a depus demisia la partid, nu la Parlament.

Vezi și După Congresul PNL, polițiștii fac dezvăluiri din interior! Au reapărut planurile de amenzi pentru nepurtarea măștii de protecție: ‘Mai milițienesc ca niciodată’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare