sursa foto:  stiripesurse.ro

După ce a fost dată afară de la B1 TV, Sorina Matei reacționează: ‘Fără nicio notificare’

Jurnalista Sorina Matei a fost dată afară de la B1 TV. Informația a fost făcută publică de cunoscuta jurnalistă. Mai mult, Matei anunță că, odată cu ea, a fost „executat” și Andrei Bădin.

Sorina Matei susține că șefii B1 TV le-au reziliat contractele fără nicio notificare și/sau discuție prealabilă.

De Ziua Mondială a Libertăţii Presei cu care se împăunează fals Guvernul Orban, vă anunţ eu, că ei se feresc:
1. Televiziunea B1 tv a reziliat marţi contactul meu şi al lui Andrei Bădin, fără nicio notificare şi/sau discuţie prealabile.
2. Tot marţi, cu câteva ore înainte de reziliere, televiziunea B1 tv, pe profit- 2,3 milioane de euro în 2019, a aplicat la fonduri garantate de stat/Guvern prin IMM Invest.
3. Luni, înainte de aplicare, emisiunile noastre existau, marţi – după aplicare n-au mai existat.
4. Totul a fost comunicat marţi seară, după aplicare la IMM invest, şi miercuri, prin email/trimis document şi printr-un cerber al patronatului, fără ca patronatul să-şi asume sau să comunice transparent decizia, în cazul subsemnatei. De altfel, şi decizia este semnată prin împuternicit.
5. Joi, Guvernul a dat 40 de milioane de euro la presă, sub masca unei „campanii de informare”, cică să „sprijine jurnaliştii” care în mintea lor trebuie să se transforme în oficine de partid şi ale Guvernului, fix ce nu are voie să facă presa.
6. Dealurile Guvernului Orban sunt cu patronatele lacome, nicidecum pentru „sprijinirea jurnalismului”. Jurnalismul, vocile critice, supravegherea puterii, oricărei puteri, în capul lor trebuie să dispară. Să fie linişte, să nu mai deranjeze nimeni, să nu mai afle publicul nimic.
Cam atât despre libertate de exprimare, puterea adevărului, presa – câine de pază al democraţiei, watchdogul puterii, following the money, focusing on abuse of power, great business stories, watchdog in the corridors of power. Because this is investigative journalism.”, a reacționat Sorina Matei.

Vezi și

Medicul care s-a oferit voluntar să se infecteze cu coronavirus, o nouă ieșire-șoc: ‘Puteau fi omorâți de orice infecție, nu numai de cea cu SARS-CoV-2’

Scandalul momentului care zguduie lumea presei și mediul de afaceri. Dosarul Microsoft revine la pachet cu acuze de propagandă pro-rusă

Scandal bombă! Poliția e zguduită. Un nume greu e anchetat pentru înșelăciune de 3 milioane de euro și mită 1,1 milioane de euro

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare