sursa foto:  Facebook

După ce un primar PNL a fost găsit împușcat în cap, Marcel Vela reacționează: ‘Este un gest tragic și disperat’

Fostul primar PNL al comunei Bocșa, Emanuel Dănilă, a fost găsit împușcat în cap în propria locuință, la o lună după ce a demisionat din funcția de edil, din cauza unor probleme medicale.

Potrivit primelor informații, Emanuel Dănilă s-ar fi sinucis.

În această dimineață, la ora 08.29, Poliția Orașului Bocșa a fost sesizată prin apel 112, de către o persoană de sex feminin despre faptul că și-a găsit soțul împușcat în locuință. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, stabilind că este vorba despre un bărbat de 57 de ani, din Bocșa, care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul capului.

Echipajul Serviciului de Ambulanță deplasat la fața locului a constatat decesul bărbatului. De asemenea, la fața locului a fost găsită o armă de vânătoare. În acest moment, o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin se află la fața locului în vederea efectuării cercetării la fața locului și stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul.

Din verificările efectuate până în prezent, arma de vânătoare este deținută legal de bărbatul în cauză. Cadavrul bărbatului urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, transmite Poliția.

Emanuel Dănilă a fost ales primar al Bocșei în anul 2020, însă acesta a demisionat în luna martie, din cauza unor proble de sănătate. Potrivit șefului PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, fostul primar suferise o depresie post-Covid.

Marcel Vela și-a exprimat regretul față de pierderea camaradului său:

„Camaradul nostru, Emanuel Dănilă, Manu de la Bocșa, astăzi s-a ridicat la Cer prin voința lui.
Este un gest tragic și disperat, într-o lună a durerii și a patimilor, generat de o depresie post Covid, din cauza căreia a și demisionat din funcția de Primar.
Era un om bun și harnic, un coleg sincer și devotat, un spirit liber și un rebel frumos.
Condoleanțe familiei îndurereate, alături de care noi, Filiala PNL Caraș-Severin, vom fi mereu!
Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!
Președinte
Ion Marcel Vela”.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare