sursa foto:  bzv.ro

După excluderea lui Țuțuianu și Neacșu posturile au rămas vacante. Cine le poate lua locul

CEx a stabilit cine va ocupa interimar funcţiile rămase libere, după excluderile lui Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu. 

Ministrul Fondurilor Europene Rovana Plumb va ocupa interimar, până la organizarea unor noi alegeri în filială, funcţia de preşedinte al PSD Dâmboviţa, după excluderea din partid a lui Adrian Ţuţuianu. Totodată, Şerban Valeca, liderul PSD Argeş, va prelua interimar funcţia de vicepreşedinte PSD, după plecarea lui Ţuţuianu.

Un post de vicepreşedinte PSD care rămăsese vacantat, după numirea lui Gabriel Vlase la şefia SIE, va fi ocupat de liderul PSD Bacău, Dragoş Benea, potrivit surselor citate. În ceea ce priveşte şefia PSD Ialomiţa care aparţinea lui Marian Neacşu, exclus şi el luni din partid, social-democraţii nu au decis în CEx cine va prelua funcţia, au adăugat sursele menţionate.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat, luni, la Parlament, excluderea din partid a vicepreşedintelui Adrian Ţuţuianu şi a secretarului general, Marian Neacşu.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat luni seara că decizia nu a fost luată ca urmare a scrisorii semnate în care era contestată conducerea PSD, ci ca urmare a acţiunilor de după, cum ar fi discuţii cu Opoziţia.

Citește și:

EXCLUSIV! Sute de mii de români sunt vizați! Ministerul Olguței Vasilescu face lumină în subiectul momentului

Surpriză! Cum arată clădirea monument istoric care umple, anual, conturile Elenei Udrea

Vremuri grele pentru cei cu mașini diesel și benzină! Ce se va întâmpla

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare