După întâlnirea cu Traian Berbeceanu, Gabriela Firea o atacă pe Clotilde Armand: ‘Este o tergiversare’

Scandalul pe tema celor patru spitale, pe care Clotilde Armand vrea să le treacă din subordinea Primăriei Sectorului 1 în cea a Primăriei generale a Capitalei, continuă.

Gabriela Firea s-a întâlnit astăzi cu prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu.

La ieșirea de la întreverea cu Berbeceanu, Firea a acuzat că Armand tergiversează sau încearcă să amâne ca prefectul Capitalei să se pronunțe asupra hotărârii privind trecerea celor patru spitale în subordinea Primăriei București.

Primăria Sectorului 1 nu a trimis încă hotărârea cu pricina. Termenul este mâine.

Considerăm că este și aceasta o tergiversare sau o încercare de a amâna ca instituția Prefectului să se pronunțe asupra acestei hotărâri”, a afirmat Gabriela Firea.

Am discutat cu prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, despre situația în care au fost aduse cele 4 mari spitale bucureștene rămase fără finanțarea de la sectorul 1 printr-un proiect inițiat chiar de primarul acestui sector și votat de majoritatea PNL USR Plus.
PSD București este hotârât să nu lase lucrurile așa cum își dorește Clotilde Armand și face tot ce este necesar pentru a le îndrepta. Aceste 4 spitale sunt vitale pentru noi toți și sunt printre lucrurile cu care se mândrește Capitala.
Consilierii PSD de la sectorul 1 au depus luni un proiect de hotărâre prin care se solicită revocarea celui care lasă spitalele pe cont propriu, iar majoritatea PNL USR PLUS PMP nu a catadicsit să vină la ședință. Așa își respectă promisiunile făcute cetățenilor.
Vă garantez că nici eu, nici colegii mei, nu ne vom opri.
Vă spun acum ce am discutat cu prefectul Capitalei și ce acțiuni continuă PSD București”, a precizat Firea, ulterior.

Vezi și

USR-PLUS își calcă în picioare promisiunile! Încearcă să execute un șef angajat prin concurs și să-și pună un om de partid

Numirile pe filieră PNL continuă! O fostă miss ajunge la conducerea unui spital din România

EXCLUSIV Răsturnare de situație în MAI! Lucian Bode aplică, de fapt, Legea lui Marcel Vela

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare