sursa foto:  Facebook

Update. Fosta miss a fost demisă de la conducerea spitalului din Cluj

Alin Tișe, președintele CJ Cluj, a reacționat imediat și a demis-o pe Claudia Ardelean, fosta miss unsă la șefia Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” Cluj-Napoca.

Urmare a informațiilor apărute în presă cu privire la numirea, în calitate de supleant 2, a doamnei Claudia Ardelean, în Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” Cluj-Napoca (funcție neremunerată), președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, face următoarea declarație publică:

Regret nespus incidentul.

Am solicitat în cursul zilei de ieri, 9 februarie, demisia doamnei Claudia Ardelean, fapt care s-a întâmplat, chiar dacă dânsa avea statut de supleant 2, neremunerat.

Din punct de vedere profesional doamna Claudia Ardelean a absolvit două facultăți (din care una de Drept) și are o pregătire foarte bună.

Celelalte aspecte care au fost prezentate în presă țin de viața privată a persoanei respective.

În acest sens, pentru a nu exista nicio îndoială, suspiciune sau semne de întrebare cu privire la această numire, am solicitat demisia acestei persoane, fapt care s-a realizat ieri”.

Știre inițială

O fostă miss, membră a Partidului Național Liberal, ajunge în Consiliul de Administrație al Spitalului de Pneumoftiziologie Cluj.

Claudia Ardelean, proprietară a unei firme de hostesse, a fost mandatată ca reprezentant al Consiliului Județean Cluj în CA-ul unui spital public din Cluj-Napoca.

„It’s officially! Azi, 08.02.2021 am semnat contractul de mandat in baza caruia imi voi exercita functia publica de reprezentant al Consiliului Judetean Cluj in Consiliul de Administratie al unui spital public din Municipiul Cluj-Napoca! Multumesc pentru incredere si sustinere Partidului National Liberal Cluj!”, s-a lăudat ea, pe Instagram.

Frumoasa liberală a absolvit Facultatea de Drept și Facultatea de Studii Europene din cadrul Universității Babeș-Bolyaiși și s-a împrietenit cu politica din 2014, de când este membră TNL- PNL, scrie stiridecluj.ro.

În 2020, la 27 de ani, a candidat pentru un loc în Consiliul Local Cluj-Napoca. „Este o onoare pentru mine să fac parte din echipa PNL, structură în cadrul căreia sunt membru activ încă din anul 2014. Au trecut 6 ani de când fac parte din această echipă și de atunci răspund zi de zi noilor provocări prin implicare, solidaritate și o gândire liberală”, spunea, în octombrie, Claudia.

Vezi

EXCLUSIV Răsturnare de situație în MAI! Lucian Bode aplică, de fapt, Legea lui Marcel Vela

Super veste pentru români: Nu vor mai fi nevoiți să scoată bani din buzunar pentru acest serviciu

EXCLUSIV N-au învățat nimic din tragedia de la Matei Balș! Clotilde Armand și Vlad Voiculescu n-au obținut nici până azi autorizația de securitate la incendiu la centrul de vaccinare de la Romexpo

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare