sursa foto:  stiripesurse.ro

După moartea lui Emi Pian, clanul Duduianu este dinamitat! Fiul ‘Împăratului’ a fost reținut

Pare să fi picat un adevărat blestem peste gruparea Duduienilor! După uciderea lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, frații acestuia, Laurențiu Duduianu, zis Ciprian Pian, și Vasile Duduianu, zis Grațian Pian, au fost arestați preventiv pentru tentativă de omor. Grațian și Ciprian au fost trimiși după gratii pentru că ar fi încercat să-l omoare pe Richard Rinu, zis Richard al lui Rinu, cel care l-a ucis pe Emi Pian. 

Acum, vărul lui Emi Pian, Florin Duduianu, zis Anaser, a fost reținut în Marea Britanie.

Anaser Duduianu este fiul celebrului Cristofor Duduianu, cunoscut drept „Împăratul”, care a încetat din viață în anul 2018.

Anaser fusese dat în urmărire generală, într-un dosar în care ar fi șantajat cântăreți de manele. La acel moment, el se afla în Marea Britanie.

Florin Duduianu ar fi fost reținut în Anglia, după ce ar fi ajuns la spital în urma unei încăierări, conform RomâniaTV.net.

Anaser Duduianu va fi certat pentru mai multe fapte ilegale comise Anglia.

Ce a anunțat Poliția Capitalei în luna august

Două persoane au fost date în urmărire, după ce pe numele lor au fost emise mandate de arestare preventivă în lipsă, în dosarul de tâlhărie și șantaj instrumentat de Serviciul Grupuri Infracționale Violente din Poliția Capitalei , sub supravegherea Parchetului de pe lângă judecătoria Sectorului 1./ Față de alte 11 persoane au fost dispuse măsuri preventive în aceeași cauză.
La data de 14 august 2020, Judecătoria Sectorului 1 București a emis mandate de arestare preventivă, în lipsă, față de doi bărbați, membri ai unui grup infracțional, pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și șantaj.
Cei doi au fost dați în urmărire, fiind demarate demersurile legale pentru solicitarea mandatelor europene de arestare.
Vă reamintim că, în această cauză, față de alte 11 persoane au fost dispuse măsuri preventive, 6 persoane fiind arestate preventiv, iar alte fiind cercetate 5 sub control judiciar.”.

Anaser Duduianu a fost reţinut de oamenii legii din Marea Britanie. Ce fapte a comis interlopul | RomaniaTV.Net - Mobi

Vezi și

Acuze fără precedent la adresa USR-PLUS, din partea comisarului care candidează la Primărie: Soția și mama, amenințate – tatăl, hărțuit!

EXCLUSIV Nicușor Dan, pe felie cu ‘Garda Veche’ a lui Ion Iliescu! A comandat 500.000 de broșuri de la firma unui fost deputat PDSR

Scandal de proporții! Marius Bodea, candidatul USR PLUS la șefia CJ Iași, acuzat că a hărțuit o angajată până a determinat-o să demisioneze

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare