sursa foto:  zf.or

E oficial! Decizia Guvernului Orban a fost publicată în Monitorul Oficial! Cine este și ce avere are noul prefect al Capitalei

Decizia Guvernului Orban a fost publicată, vineri, în Monitorul Oficial, Partea I. De astăzi, Capitala are un nou prefect în persoana lui Gheorghe Cojanu.

La data intrării în vigoare a prezentei hotărâri se dispune aplicarea mobilității pentru domnul Cojanu Gheorghe din funcția publică de inspector guvernamental în funcția publică de prefect al municipiului București”, se arată în Hotărârea semnată de premierul Ludovic Orban.

Ionel Dancă, șeful Cancelariei prim-ministrului Ludovic Orban, a anunțat de joi mutarea.

„Au fost adoptate mai multe hotărâri de guvern pentru eliberări şi numiri de prefecţi sau subprefecţi. Dintre acestea menţionez hotărârea de guvern pentru numirea prefectului municipiului Bucureşti în persoana domnului Cojanu Gheorghe. De asemenea, au fost numiţi mai mulţi subprefecţi la nivelul judeţelor Călăraşi, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov şi Olt”, a declarat Dancă, joi, la finalul şedinţei de Guvern.

Averea noului prefect al Capitalei

Potrivit declarației sale de avere, verificate de Bugetul.ro,  Cojanu are două terenuri intravilane în Azuga și București (cotă-parte 100%), precum și unul intravilan-agricol în Câmpulung Muscel (cotă parte 50%).

De asemenea, noul prefect al Capitalei deține și o casă de locuit în București, respectiv o casă de vacanță la Azuga.

El are deschis mai multe conturi bancare în care a depus peste 80.000 de lei și peste 100.000 de euro.

Totodată, el deține și titluri de stat, certificate și obligațiuni de 73.250 de lei și 123.000 de lei la Trezoreria Sectorului 4.

Vezi și

Totul a fost o mascaradă! Încătușarea de Kaufland a fost regizată de adepții lui Gregorian Bivolaru

Noi vouchere pentru angajați! Unde le-ați putea folosi

Vechea gardă a lui Florian Coldea, mișcare în plină stare de urgență! Cum ar fi forțat mâna actualei conduceri a SRI

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare