sursa foto:  INQUAM Photos/George Călin

‘Echipa Cîțu’ nu mai salvează Poșta Română! Omul uns în funcție grație premierului și lui Pavel Popescu nu are în plan reformarea instituției

Directorul instalat în fruntea Poștei Române, după ce a fost susținut de premierul Florin Cîțu și de Pavel Popescu, președintele PNL Sector 4, nu are în plan să salveze instituția.

Echipa lui Florin Cîțu începe să preia controlul unor companii importante, dar demonstrează imediat că nu are nicio idee despre reformă sau ce ar trebui să facă pentru a aduce profitul în conturile statului, scrie Psnews.ro.

Într-un răspuns oferit redacției PS News, Ștefan dezvăluie că nu are nicio intenție să reorganizeze Poșta Română.

Referitor la programul de disponibilizări, până acum, s-a realizat, la nivel intern, o amplă analiză, punctual pe specific de activitate și, în contextul politicii și obiectivelor de management, în momentul de față acest demers nu reprezintă un plan de acțiune pe termen scurt/mediu”, a declarat Valentin Ștefan, pentru PS News.

Noul director al Poștei renunță la planul de reformare a instituției, chiar dacă Florin Cîțu și echipa sa se cred marii reformatori ai României. Valentin Ștefan nu vrea să facă din Poșta Română o companie profitabilă, ci îi amenință pe angajați că externalizează serviciile, potrivit unor surse.

Valentin Ștefan este un filolog cu studii în Rusia, la Sankt Petersburg, dar și la Universitatea Carolinei de Nord. Deși a studiat limba rusă, în CV-ul său nu a trecut rusa la limbi străine. Nu are nicio experiență la conducerea unei instituții, dar a fost uns director al Poștei Române pentru că se află în echipă lui Cîțu.

Vezi și Un minister USR-PLUS este aruncat în aer! Sistemul pile și cunoștințe merge și la noul Guvern!

EXCLUSIV Ludovic Orban, despre imaginea de la Cluj: ‘Evident că a fost o regie! Celor care erau cu mine nu li s-a dat loc lângă mine’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare