sursa foto:  digi24.ro

Elena Lasconi dă cărțile pe față: Nu a fost decizia mea, a fost o decizie forțată, mi s-a comunicat să mă retrag de pe liste! Cătălin Drulă mi-a comunicat

Nu a fost decizia mea, a fost o decizie forțată, mi s-a comunicat să mă retrag de pe liste! Cătălin Drulă mi-a comunicat, a transmis primarul de la Câmpulung, Elena Lasconi, referitor la retragerea de pe listele USR de la Europarlmentare.

Elena Lasconi a fost atacată dur în spaţiul public pentru că a declarat că a votat „da” la referenndumul iniţiat în 2018 de Coaliţia pentru Familie.

În zilele următoare, Elena Lasconi a fost retrasă de USR de pe listele pentru europarlamentare, dar conducerea partidului s-a chinuit să inducă ideea că primarul din Câmpulung s-a retras din proprie iniţiativă.

Elena LAsconi a fost invitată la Euronews pentru a explica ce s-a întâmplat, cu adevărat, în acele zile.

„Sunt ok, cred că e foarte important și în politică și în orice funcție ai avea, să ai experiență de viață și eu am foarte mare experiență de viață. Nu sunt pe listele europarlamentare pentru că am fost retrasă de conducerea USR. Nu a fost decizia mea, a fost o decize forțată, mi s-a comunicat să mă retrag de pe liste. Cătălin Drulă mi-a comunicat.

Aș vrea ca toate elementele să le vocalizez în interiorul partidului, nu sunt genul care dezbină, sunt omul care unește. Mereu am fost în echipa care construiește, nu în cea care distruge.

Eu îi cunosc foarte bine pe colegii mei din USR pentru că eu am umblat în toată țara și i-am ajutat pe foarte mulți colegi. Avem același spirit, același crez aceleași valori și mă doare sufletul să văd că unele dintre ele sunt călcate în picioare”, a declarat Elena Lasconi, conform romaniatv.net

URMARESTE-NE

COMENTEAZĂ