sursa foto:  rador.ro

Emil Boc îl ignoră pe Klaus Iohannis și pregătește o posibilă mutare la CEC Bank, după votul dat de Austria împotriva României: ‘Spiritul lui Avram Iancu a fost trădat a doua oară’

Chiar dacă președintele Klaus Iohannis a afirmat că nu va exista un boicot la adresa Austiriei, după votul dat de guvernul condus de cancelarul Karl Nehammer împotriva României, primarul Clujului, Emil Boc, pregătește o mutare la CEC Bank.

Astfel, Primăria Cluj-Napoca și instituțiile aflate în subordinea vor părăsi băncile austriece și ar putea colabora, în curând, cu CEC Bank.

Spiritul lui Avram Iancu a fost trădat a doua oară, și-a justificat Emil Boc decizia de a renunța la colaborările cu băncile austriece prezente în țara noastră.

Vezi și CEC Bank, mesaj pentru românii care vor să renunțe la BCR-Erste și Raiffeisen Bank: ‘Dacă te-ai gândit să schimbi banca’

Emil Boc, primarul Clujului: „Spiritul lui Avram Iancu a fost trădat a doua oară”

„Voi face recomandările administrative necesare. Să ne uităm la CEC dacă nu are condiţii mai bune. Şi probabil că are condiţii mai bune de pe piaţă, din câte am aflat eu, decât alte bănci. Spiritul lui Avram Iancu a fost trădat a doua oară. Nu-i de râs asta, chiar e serios.

Avram Iancu a avut încredere în împăratul Austriei în 1848 şi chiar l-a sprijinit cu oastea, cu sângele şi cu pieptul, în Munţii Apuseni, care după aceea i-a întors spatele şi a fost o trădare”, a declarat, miercuri, Emil Boc, la Bucureşti, într-o preluare a Jurnalului Digi24, conform Ziua de Cluj.

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare