Ce se întâmplă cu emisiunea Gabrielei Cristea de la Antena Stars – Noi informații

Noi informații despre emisiunea Gabrielei Cristea! „Te iubesc de nu te vezi”, noua emisiune care va fi moderată de Gabriela Cristea la Antena Stars, va avea conceptul unui dating-show, un loc în care oamenii vor avea şansa să-şi găsească sufletul pereche.          

Gabriela Cristea îi așteaptă atât pe cei care vor să-și găsească jumătatea, cât și pe telespectatori cu multă energie și entuziasm: „Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune, şi mai ales mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Mă simt pregatită 100%. Vom încerca să facem lucruri noi, lucruri frumoase și constructive pentru telespectatori”.

Cei care își caută jumătatea se pot înscrie acum pentru a participa la cel mai așteptat dating-show al momentului. De luni până sâmbătă, doritorii au ocazia să-și cunoască, în direct, perechea.

Așadar, persoanele care sunt în căutarea iubirii și vor să participe la emisiune pot suna la 0756.036.364 (tarif normal), pot scrie pe e-mail: casting@antenastars.ro sau, într-un mesaj, direct pe pagina de Facebook a show-ului-  https://www.facebook.com/TeIubescDeNuTeVeziAntenaStars.

Vezi și Mare atenție, șoferi! Începând cu luna iunie, se va face această schimbare radicală! O nouă metodă, pusă în practică!

Comisia Europeană le-a dat undă verde: Se vinde cel mai mare combinat siderurgic din România

Un grup italian profită la maximum de obligativitatea care intră în vigoare la 1 august! Peste 100.000 de români sunt vizați

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare