sursa foto:  bzi.ro

Eugen Tomac apel către Comisia Europeană, în problema Schengen: România trebuie să intre în Schengen cât mai rapid! Așa este corect!

Eugen Tomac, europarlamentar PMP, a cerut în Plenul Parlamentului European, prim-vicepreședintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, o acțiune imediată în problema blocării României de către Austria.

Europarlamentarul Eugen Tomac a cerut, în Parlamentul European, o acțiune imediat din partea Comisiei Europene în problema aderării României la Spațiul Schengen.:

„Este revoltător ca un singur stat, Austria, să încalce tratatul UE, îngrădindu-ne nejustificat dreptul la libera circulație în UE și nimeni să nu ia atitudine.

Comisia trebuie să acționeze cu mult mai multă fermitate pentru a depăși acest blocaj.

România trebuie să intre în Schengen cât mai rapid! Așa este corect!

Eu sunt hotărât să merg până în pânzele albe pentru a ne face dreptate!

Intră pe www.romaniainschengen.ro și semnează pentru dreptul tău de a te mișca liber în Europa!“, a scris Tomac pe Facebook.

„Este inacceptabil ca un singur stat să blocheze dreptul nostru de a ne bucura de libertatea de circulație așa cum se bucură 420 de milioane de europeni. Este inacceptabilă această abordare. Prin tăcere suntem complici și cred că e cazul să puneți piciorul în prag și să obligați guvernele să nu mai blocheze libera circulație pentru 27 de milioane de europeni“, a spus, printre altele, europarlamentarul Eugen Tomac.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare