sursa foto:  playtech.ro

Europarlamentar român: Marele noroc al Republicii Moldova este că are în fruntea statului un comunicator excepțional ca Maia Sandu

Europarlamentarul și liderul PMP, Eugen Tomac, a transmis vineri la B1 TV, că marele noroc al Republicii Moldova este că are în fruntea statului un comunicator excepțional ca Maia Sandu, care tot timpul a acționat preventiv, a pregătit populația, lucru pe care nu-l vedem la politicienii noștri.

 

 

 

Întrebat despre situația politico-socială de la Chișinău, eurodeputatul român a explicat: „Marele noroc al Republicii Moldova este că are în fruntea statului un comunicator excepțional, cum este președinta Maia Sandu, care tot timpul a acționat preventiv, a pregătit populația, lucru pe care nu-l vedem la politicienii noștri”.

„N-am văzut niciun politician din vârful statului care să explice, au lăsat un gol imens și se plimbă tot felul de băieți și fete din politică, cu o agendă pro-moscovită pe față, că dacă îi puneai aceleași cuvinte (ca ale Marinei Tauber, deputată ȘOR din R. Moldova, n.r.) lui Șoșoacă nu era nicio diferență, deci cam asta este diferența între Republica Moldova și România la ora actuală”, a adăugat Eugen Tomac.

„Rusia pregătește, de fapt, terenul”

„Evident că Rusia încearcă, prin actorii pe care îi are în teren, să ducă în eroare opinia publică, să creeze aceste tensiuni pe care le amplifică extrem de rapid și extrem de puternic. Republica Moldova, însă, este rezilientă la ora actuală în fața acestor provocări, pentru că a avut conflictul transnistrean, a avut foarte multe situații critice în interiorul ei, cu miză geopolitică, l-au avut pe Dodon, toată situația prin care au trecut, și acum evident că Rusia încearcă constant”, a explicat oficialul.

„Acum ne-a provocat pe noi (…), deci încearcă constant, mai ales că (Marina Tauber, n.r.) această declarație a făcut-o pe fondul vizitei premierului Ciucă la Chișinău, deci nimic nu este întâmplător. Rusia pregătește, de fapt, terenul pentru a da la un moment dat un asalt, aici nu am niciun dubiu (…), o formă de provocare internă”, a mai afirmat eurodeputatul Eugen Tomac, conform b1tv.ro

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare