sursa foto:  impact.ro

Europarlamentar român: ‘Putin nu se va opri la atacul asupra Ucrainei, iar dacă nu se pune capăt acestui măcel acum, va fi prea târziu’

Eugen Tomac, preşedintele PMP, afirmă luni într-o postare pe Facebook că, pentru a opri agresiunea rusă, este necesar să fie creat urgent un Tribunal special pentru judecarea tuturor celor responsabili de acest război.

”Tribunal special pentru criminalii de la Kremlin. Pentru a opri agresiunea rusă este necesar, dar absolut necesar, să fie creat urgent un Tribunal special pentru judecarea tuturor celor responsabili de acest război”, spune preşedintele PMP.
Eugen Tomac arată că ”Putin nu se va opri la atacul asupra Ucrainei, iar dacă nu se pune capăt acestui măcel acum, va fi prea târziu. Toţi cei vinovaţi trebuie pedepsiţi”.
”O decizie de condamnare a celor vinovaţi ar încuraja forţele politice din Rusia să se exprime, să solicite încetarea războiului care trimite la moarte sute de mii de ruşi. Un tribunal special este absolut necesar, orice ezitare în acest sens reprezintă o eroare majoră. Lumea va fi mai sigură dacă tiranii sunt opriţi la timp!”, mai spune liderul PMP, conform news.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare