sursa foto:  adevarul.ro

EXCLUSIV! Acuze grave la adresa organizatorilor „Cerbului de Aur”! Zeci de persoane, în această situație!

În perioada 29 august – 2 septembrie, la Brașov, s-a desfășurat renumitul festival „Cerbul de Aur”. Zilele trecute, Bugetul.ro a scris mai multe articole despre neregulile depistate aici.

Astăzi vă prezentăm un nou caz incredibil. Organizatorii festivalului sunt acuzați că au vândut bilete cu locuri care nu existau.

Vezi și Scandal uriaș! Pericol mare pentru cei care au participat la „Cerbul de Aur” – Ce s-a aflat azi

Șeful Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor Brașov, Sorin Susanu, ne-a declarat că zeci de persoane au fost în această situație.

„Este absolut incredibil. Organizatorii au vândut mai multe bilete decât aveau dreptul. Practic, zeci de persoane s-au trezit că locurile lor nu existau și fie au stat în picioare, fie au ales să plece”, a precizat, pentru Bugetul.ro, comisarul-șef CRPC Brașov.

Mai mult, Sorin Susanu ne-a dezvăluit că, în primă fază, reprezentanții Eventim nu au vrut să-i lase pe comisarii de la Protecția Consumatorului, care s-au sesizat în urma plângerilor făcute, să intre la festival.

„Ce mi se pare extrem de dubios e faptul că cei de la Eventim nu au vrut să-i lase, inițial, pe comisarii noștri să intre. Bineînțeles, în cele din urmă, aceștia s-au conformat, că altfel puteau să aibă mari probleme”, ne-a mai spus șeful ANPC Brașov.

Redacția noastră a intrat în posesia unei plângeri făcute de o doamnă. Aceasta susține că a achiziționat mai multe bilete la „Cerbul de Aur”, pentru care a plătit 150 de lei per tichet. Chiar dacă pe bilet apare locul cu numărul 74, rândul se termina la numărul 69, în realitate locul respectiv neexistând.

Vezi și EXCLUSIV! Nereguli grave, depistate la cel mai cunoscut festival din România! Ce important om politic le-ar fi dat „avizul” comercianților ilegali

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare