EXCLUSIV! Comisarii ANPC au închis Taverna La Călinescu! Horia Constantinescu, reacție surprinzătoare: ” Nu știu ce să vă spun, o să întreb”

Taverna care a fost a actorului Florin Călinescu a fost închisă de către ANPC! Localul din cartierul Tineretului, București, trebuia să-și deschidă ușa pentru a primi clienți astăzi, de la ora 12:00. Mare le-a fost mirarea trecătorilor când au văzut că afacerea de succes care a fost a vedetei PRO TV are ușile închise și, mai mult de atât, sigiliu. Bugetul.ro vă prezintă, în exclusivitate, primele detalii!

Pe pagina oficială a Tavernei La Călinescu nu apar informații despre decizia luată de ANPC. Pe de altă parte, imaginile surprinse de un client fidel al locației arată că, într-adevăr, nu se poate intra în restaurantul din Capitală.

@catalinalauraa #papanasi #lacalinescu #anpc ♬ Melodi Viral X Photograph (Remix) – Bryan Rifaldi

Pentru a vedea dacă restaurantul a fost închis, Bugetul.ro l-a contat telefonic pe Florin Călinescu, patronul afacerii. Fosta vedetă de la PRO TV a transmis faptul că localul nu îi mai aparține.

Răspunsul lui Horia Constantinescu despre taverna La Călinescu

Contactat telefonic de către Bugetul.ro, Horia Constantinescu a evitat să acorde un răspuns. Nici nu a confirmat, nici nu a infirmat faptul că ANPC a închis localul care a fost al lui Florin Călinescu:

„Sunați-mă, vă rog, după 12 și un sfert. Aștept un telefon al celor de la TVR și am promis că intru la ei. Nu știu ce să vă spun acum, la și un sfert vă răspund. Până atunci o să și întreb”.

Din răspunsul dat de către șeful ANPC se poate vedea clar că, într-adevăr, localul care i-a aparținut lui Florin Călinescu a fost închis.

 

TAGS

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare