EXCLUSIV Emi Pian putea fi salvat! Cum îl puteau scăpa cei aflați la fața locului

Florin Mototolea (39 de ani), zis Emi Pian, unul dintre liderii clanului Duduianu, a murit în noaptea de luni  spre marți, în urma unei încăierări cu Ciprian Napy, fiul lui Napy – lider al grupării Rinu.

Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din MAI, a detonat ipoteza unei reglări de conturi între cele două grupări.

Potrivit lui Dumitru Coarnă, a fost o bătaie spontană, pe fond de consum de alcool și de jocuri de noroc.

Șeful SNPPC ne-a precizat membrul clanului Rinu va fi acuzat de lovitură cauzatoare de moarte, nu de omor, dat fiind că l-a tăiat pe Emi Pian în zona piciorului.

În plus, conform sindicalistului, Emi Pian putea fi salvat dacă unul dintre cei de față îi aplicau un garou pentru a-i opri sângerarea.

Au fost slab pregătiți, din punct de vedere medical. Dacă îi făceau un garou acolo, exista posibilitatea să-l salveze. Așa, dacă nu i-au aplicat garou, a murit.

Înclin, mai mult, spre o lovitură cauzatoare de moarte, decât spre omor calificat, pentru că intenția n-a fost să-l omoare. Infracțiunea de bază nu a fost să-l omoare, ci să-l lovească. I-a tăiat arera femurală, a pierdut mult sânge și așa a murit”, a declarat, pentru Bugetul.ro, Dumitru Coarnă.

Vezi cum arată cel care l-a UCIS pe Emi Pian

În această dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane.

Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei”, a informat Poliția Capitalei, într-un comunicat de presă.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare