sursa foto:  cotidianul.ro

EXCLUSIV Lovitură în plin pentru români, în ziua în care Guvernul Orban a fost dărâmat! ANAF, la pământ!

Lovitură în plin pentru români! În ziua în care s-a votat moțiunea de cenzură, iar Guvernul Ludovic Orban a picat, soft-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală nu a funcționat, spun sursele Bugetul.ro.

Astfel, românii care au avut nevoie ca banca să le verifice salariul la ANAF au primit o lovitură strașnică, ei fiind nevoiți să mai aștepte câteva zile.

Am vrut să mi se verice salariul, pentru a accesa un credit ipotecar, însă banca nu a putut să-mi dea un răspuns concret, fiindcă nu a funcționat soft-ul ANAF. Persoana de la ghișeu mi-a făcut doar un calcul informativ pe baza salariului, în aplicația băncii”, a spus A.S., pentru Bugetul.ro.

Nu merge de două zile

Ulterior, reporterul Bugetul.ro a verificat informația la două bănci din Capitală și a descoperit că sistemul ANAF nu a funcțonat nici marți, 4 februarie, nici miercuri, 5 februarie.

Nu a funcțonat nici ieri (n.r. – marți, 4 februarie). Am cinci clienți în așteptare și nu pot face nimic”, ne-a declarat reprezentanta unei bănci din Capitală.

„Am fost informați că se efectuează lucrări de mentenanță și că, de aceea, soft-ul nu funcționează”, a afirmat, pentru Bugetul.ro, o angajată a unei alte bănci din București.

Vom reveni cu informații.

Vezi și Legea Pensiilor suferă noi modificări- Deciziile luate de Guvern înainte de a fi demis

EXCLUSIV Lovitură de teatru: După reorganizare, dă cu plus! Violeta Alexandru crește numărul de bugetari

Lovitură pentru Guvernul Orban! Răsturnare de situaţie în privinţa dublării alocaţiilor! Mutare în regim de urgenţă, la Senat

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare