sursa foto:  cotidianul.ro

EXCLUSIV Lovitură în plin pentru români, în ziua în care Guvernul Orban a fost dărâmat! ANAF, la pământ!

Lovitură în plin pentru români! În ziua în care s-a votat moțiunea de cenzură, iar Guvernul Ludovic Orban a picat, soft-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală nu a funcționat, spun sursele Bugetul.ro.

Astfel, românii care au avut nevoie ca banca să le verifice salariul la ANAF au primit o lovitură strașnică, ei fiind nevoiți să mai aștepte câteva zile.

Am vrut să mi se verice salariul, pentru a accesa un credit ipotecar, însă banca nu a putut să-mi dea un răspuns concret, fiindcă nu a funcționat soft-ul ANAF. Persoana de la ghișeu mi-a făcut doar un calcul informativ pe baza salariului, în aplicația băncii”, a spus A.S., pentru Bugetul.ro.

Nu merge de două zile

Ulterior, reporterul Bugetul.ro a verificat informația la două bănci din Capitală și a descoperit că sistemul ANAF nu a funcțonat nici marți, 4 februarie, nici miercuri, 5 februarie.

Nu a funcțonat nici ieri (n.r. – marți, 4 februarie). Am cinci clienți în așteptare și nu pot face nimic”, ne-a declarat reprezentanta unei bănci din Capitală.

„Am fost informați că se efectuează lucrări de mentenanță și că, de aceea, soft-ul nu funcționează”, a afirmat, pentru Bugetul.ro, o angajată a unei alte bănci din București.

Vom reveni cu informații.

Vezi și Legea Pensiilor suferă noi modificări- Deciziile luate de Guvern înainte de a fi demis

EXCLUSIV Lovitură de teatru: După reorganizare, dă cu plus! Violeta Alexandru crește numărul de bugetari

Lovitură pentru Guvernul Orban! Răsturnare de situaţie în privinţa dublării alocaţiilor! Mutare în regim de urgenţă, la Senat

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare