sursa foto:  observator.tv

EXCLUSIV Răsturnare de situație în privința telefonului de pe care a sunat Alexandra! Dincă nu suna de pe el, dar folosea Internetul

Bugetul.ro a intrat în posesia unor informații exclusive în privința cartelei lui Gheorghe Dincă, de pe care Alexandra Măceșanu a apelat serviciul 112.

Cartela a fost activată la 2 mai 2019, cu o extraopțiune de bază de 6 euro. De atunci, Dincă nu a mai reîncărcat-o. În prezent, aceasta figurează ca fiind suspendată.

În mod surprinzător, la 3 mai 2019, numărul a fost înscris într-un cont online, ceea ce arată că Gheorghe Dincă, la cei 66 de ani, nu a rămas în urmă cu tehnologia. Destul de dubios, nu?

Mai mult, potrivit unei capturi de pe o aplicație internă Orange, pe care Bugetul.ro v-o prezintă în exclusivitate, Dincă nu a sunat deloc în ultimele trei luni de pe numărul de telefon 0759.660.526, însă a folosit Internetul.

După cum se poate observa în imaginea de mai jos, Gheorghe Dincă nu a avut trafic voce în ultimele 90 de zile. Surse ale Bugetul.ro din domeniu ne-au precizat că apelul Alexandrei Măceșanu la 112 nu înregistrează ca trafic Voce, deoarece acesta este un apel special.

Total surprinzător este faptul că, în ultimele 90 de zile, Dincă a avut trafic de date de 133,52MB. Practic, bătrânul de 66 de ani nu a vorbit la telefon, dar a folosit Internetul.

Bomba v-am păstrat-o pentru final. Ultimul telefon în care a fost introdusă cartela este un Samsung Galaxy J3 2017 16GB Dual SIM Black. 

Așadar, ipoteza potrivit căreia Gheorghe Dincă a folosit telefoane vechi pentru a nu fi depistate este desființată.

Bugetul.ro a solicitat un punct de vedere oficial de la Orange, pentru a ne confirma informațiile, dar, până la ora publicării acestui material, nu am primit niciun răspuns.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare