sursa foto:  Facebook

EXCLUSIV Se încing spiritele! Fostul om al lui Traian Băsescu, făcut praf: Nu i s-a propus niciodată

Se anunță o campanie incendiară pentru alegerile locale din acest an! După ce fostul ministru de Finanțe al PDL, Gheorghe Ialomițianu, a declarat că Pro România și ALDE l-au curtat pentru a candida din partea lor la Primăria Brașov, Sorin Susanu, șeful CRPC Brașov, l-a făcut praf. 

În exclusivitate pentru Bugetul.ro, Susanu a declarat că este neplăcut surprins de vechea practică de dezinformare pe care o folosește Ialomițianu, precizând că, din câte cunoaște, Pro România nu i-a propus niciodată fostului șef de Finanțe să candideze din partea sa pentru Primăria Brașov.

Vezi și Audio. Atenție, Marcel Vela! Înregistrarea care zguduie MAI-ul: Promovări pe pile și amantlâcuri în Ministerul de Interne

Totodată, Sorin Susanu a afirmat, pentru Bugetul.ro, că se gândește serios să intre în cursa pentru Primăria Brașov. Mai mult, el a promis că „începând de săptămâna viitoare, mă voi implica, în mod activ, în tot ceea ce înseamnă problemele din municipiul Brașov, pentru că văd că au început să apară extrem de multe chestiuni grave, care îi afectează în mod direct pe brașoveni”.

„Sunt profund neplăcut surprins de o astfel de atitudine care se înscrie în aceleași vechi practici de a face politică prin dezinformare și că am convingerea că doar o abordare nouă și o viziune cât mai deschisă și cinstită față de oameni ar putea aduce o schimbare.

Din câte cunosc, nu i s-a propus niciodată domnului fost ministru Ialomițianu să candideze din partea Pro România pentru Primăria Brașov și, mai ales în contextul de față, încep să cred că nu-i va propune nimeni să fie candidatul său pentru Primăria Brașov.

Mai mult decât atât, n-aș înțelege de ce să fie schimbat Scripcaru cu Ialomițeanu, care este bine-cunoscut că au făcut parte din aceeași echipă de conducere a PDL-ului în perioada în care a tăiat pensiile și salariile, fapt care i-a afectat inclusiv pe toți brașovenii.

Surprinderea este cu atât mai accentuată cu cât domnul Ialomițianu mi-a spus, în mod direct, la o masă cu foarte multe persoane, că mă va susține în candidatura pentru Primăria Brașov, dacă voi fi bine clasat în sondaje, iar acum văd o abordare total diferită, lucru care, din punctul meu de vedere, este cel puțin anormal.

Începând de săptămâna viitoare, mă voi implica, în mod activ, în tot ceea ce înseamnă problemele din municipiul Brașov, pentru că văd că au început să apară extrem de multe chestiuni grave, care îi afectează în mod direct pe brașoveni.

Și vă ofer și trei exemple în acest sens:

  • de o bună perioadă de timp, municipiul Brașov este cufundat într-un miros de nesuportat. Brașovul a ajuns unul dintre cele mai poluate orașe din România.
  • modul în care a fost manageriat Clubul Sportiv Corona ne-a adus în prima linie într-un scandal de dopaj și s-au pierdut toate titlurile și munca, și efortul acelor sportivi, din cauza managementului dezastruos.
  • vedem că se construiește haotic, defrișându-se mari suprafețe de păduri din zonă.

Sunt onorat de ofertele unor formațiuni politice de a candida din partea lor pentru Primăria Brașov, dar cel mai mult mă onoreză și mă și responsabilizează încrederea numeroșilor brașoveni care mi-a fost arătată în urma diferitelor sondaje, fapt care mă determină să mă gândesc foarte serios să accept propunerea uneia dintre aceste formațiuni politice de a candida pentru Primăria Brașov”, a afirmat, pentru Bugetul.ro, Sorin Susanu.

Trebuie precizat că și coordonatorul Pro România Brașov, deputatul Mihai Mohaci, a negat că l-a contactat pe Ialomițianu.

„Doresc să fac precizarea ca dl fost ministru minte că Pro România i-a propus să candideze la Primărie din partea noastră. Noi vom avea la Brașov un candidat propiu și care nu va fi domnia sa. Păcat că un fost ministru se pretează la asemenea lucruri ieftine. Un ministru care a tăiat salarii si pensii nu are ce cauta la Pro România”, a scris deputatul Mihai Mohaci, pe Facebook.

Declarația făcută de fostul om al lui Traian Băsescu, care a încins spiritele

Fostul ministru PDL de Finanțe în 2010-2012, Gheorghe Ialomițianu, a declarat, marți, pentru STIRIPESURSE.RO, că ALDE și Pro România i-au propus să candideze din partea acestor formațiuni la primăria municipiului Brașov la alegerile locale.

„Mi-am anuntat candidatura ca independent pentru primaria municipiului Brașov având în vedere că se înregistrează o stagnare în oraș, în ultimul timp nu s-a făcut mai nimic și actualul primar anunță că va face din 2020 niște proiecte pe care le-a anunțat și în 2012 și în 2016 și lumea este nemulțumită și așteaptă o schimbare la Brașov. Sunt partide care m-au contactat și doresc să candidez din partea lor. Și ALDE și Pro România și alte partide. Nu am luat o decizie. Eu nu exclud o candidatură susținută de alt partid, dar în momentul de față merg pe candidatură de independent. S-ar putea în februarie-martie să am discuții cu partidele să vedem. Varianta acum este ca independent. Mulți brasoveni ma incurajeaza sa candiddez ca independent. Am organizatii, asociatii profesionale din domeniul economic, cultural, asociatii de seniori, care au venit alaturi de mine si ma sustin”, a declarat fostul ministru.

Vezi și Solicitare, în regim de urgență, pentru Marcel Vela! Demers făcut de Dumitru Coarnă, la început de 2020

Guvernul Orban mută în forță! A înființat o instituție pentru a controla piața

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare