sursa foto:  Inquam Photos/Octav Ganea

EXCLUSIV Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei, despre ultimul scenariu apărut în spațiul public: ‘Nu au existat discuții în acest sens!’

Presa din România a aruncat în spațiul public scenariul potrivit căruia Capitala s-ar închide din 15 decembrie.

În acest context, Bugetul.ro l-a contactat pe prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, pentru a afla dacă informația este falsă sau dacă au existat discuții în acest sens.

Fostul șef de la Crimă Organizată a precizat, pentru Bugetul.ro, că nu au existat discuții pe această temă și că, la momentul actual, nu se impune o astfel de măsură.

Sunt doar zvonuri, nu confirm o asemenea variantă. Suntem departe de un asemenea scenariu, sunt în vigoare măsurile care au fost impuse prin Hotărârea de Guvern de săptămâna trecută.

La acest moment, respectarea acelor măsuri este suficientă și nu se impun măsuri suplimentare”, a declarat, pentru Bugetul.ro, Traian Berbeceanu.

Nu au fost și nu există discuții în acest sens (n.r. – în privința închiderii Capitalei, începând cu data de 15 decembrie). La acest moment, nu se impune așa ceva”, a punctat, pentru Bugetul.ro, Traian Berbecenu.

Săptămâna trecută, Guvernul României a adoptat Hotărârea nr. 967 din 12 noiembrie 2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 14 noiembrie 2020, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Vezi și

Atenție, pensionari! Casa Națională de Pensii Publice: ‘Sumele vor fi restituite în luna decembrie’

Firmele românești care au depășit criza economică generată de pandemie și au reușit să obțină profit. Ce metode au folosit

Document. Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, unde au ars de vii 10 persoane, organizează un concurs pentru ocuparea funcției de manager, în această perioadă

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare