sursa foto:  observator.tv

UPDATE! Cartela Telekom activată la 25 iulie. EXCLUSIV Un polițist craiovean implicat în cazul șocant din Caracal? Coincidență stranie

UPDATE! Surse din interiorul Telekom ne-au comunicat că numărul de pe care a fost sunată mama Alexandrei Mâceșanu a fost activat în ziua de 25 iulie. Practic, numărul făcut public de Alexandru Cumpănașu nu mai are proprietarul din 2009, iar articolul Bugetul.ro nu se confirmă.

Bugetul.ro continuă seria dezvăluirilor legate de cazul presupuselor crime din Caracal! Acum, în ancheta noastră, a apărut numele unui polițist din Craiova, care ar putea avea conexiuni cu Gheorghe Dincă.

În urmă cu două zile relatam că redacția noastră a descoperit o legătură-explozivă, care le-ar putea fi de folos anchetatorilor, după ce Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Mâceșanu, a făcut public raportul oficial al Poliției privind cazul dispariției minorei de 15 ani. În documentul oficial apare că mama Alexandrei a primit un apel telefonic de la un bărbat care a utilizat apelativul „mama soacră”, spunându-i că el și minora sunt bine și urmează să plece în Anglia să facă bani. Numărul de pe care a fost sunată mama Alexandrei Mâceșanu este 0763.931.765.

Vezi și EXCLUSIV Monstrul din Caracal nu ar fi acționat singur! Legătură-bombă: ‘M-am întâlnit cu un băiat’

Marți, vă precizam că respectivul număr figurează pe un forum din Craiova, numele utilizatorului care îl folosește fiind „efwe”. Acest „efwe” a avut la vânzare mai multe produse, la un moment dat vrând să înstrăineze chiar și o cameră de cămin. 

Ei bine, acum Bugetul.ro a descoperit că același „efwe” a mai prezentat și un alt număr de telefon pe forumul respectiv, pe care nu vi-l vom prezenta în integralitate. Totuși, suntem dispuși să-l punem la dispoziția anchetatorilor.

Așadar, am sunat pe NOUL NUMĂR depistat al aceluiași utilizator, efwe, pretinzând că suntem interesați de achiziționarea unui scuter. Iată transcrierea dialogului:

efwe: Alo?

R: Salut!

efwe: Salut!

R: Am numărul tău de pe un forum din Craiova, am încercat să te sun și pe celălalt număr, dar era închis.

efwe: Așa…

R: Nu-l ma folosești pe celălalt?

efwe: Cine ești și ce vrei, în primul rând?

R: De la… Am găsit un anunț cu niște scutere de vânzare.

efwe: Aaa… Nu, nu mai e…

R: Nu mai e… Am înțeles.

efwe: Da, nu mai e, l-am dat acum o lună.

R: Dar cu celălalt număr de telefon ce s-a întâmplat?

efwe: Nu știu despre alt număr.

R: Stai așa, că ți-l zic acum. Era pus tot acolo în anunț și d-asta… Stai o secundă, scuză-mă un pic.

efwe: Da.

R: 0763.931.765.

efwe: Nu știu ce număr e, n-am auzit niciodată numărul ăsta!

R: E ciudat că e tot la utilizatorul ăsta, efwe, pe care îl ai tu.

efwe: Da… Nu știu. O fi un număr mai vechi. Cine dracu’ știe?!

Surpriză, însă, după câteva minute, suntem sunați de pe același număr, iar persoana respectivă se recomandă drept C.C., Secția 1 Poliție. Ulterior, am descoperit că e vorba de Secția 1 Poliție Craiova (IPJ Dolj). 

R: Alo?

efwe: Alo, bună ziua! De la Secția 1 Poliție, C.C. mă numesc.

R: Da, vă ascult.

efwe: Am înțeles că este o problemă, unde aveți dumneavoastră domiciliul, în sensul că mama și cu concubinul dânsei au avut niște probleme, niște neînțelegeri, violență domestică gen. Ăăă, dumneavoastră… Mă auziți?

R: Da, vă aud.

efwe: Mama dumneavoastră a venit la noi acuma să depună plângere.

R: Mama mea?

efwe: …

R: Alo? Mă auziți?

efwe: Da, da, mă sunarăți mai devreme dumneavoastră?

R: Da, v-am sunat mai devreme.

efwe: Ah, bine, bine. Hai că greșii eu numărul, sunai alt număr. La revedere!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare