sursa foto:  Facebook

Fake news Antena 3 despre Sebastian Ghiță? Despre ce este vorba – dezvăluiri în exclusivitate

Antena 3 a difuzat duminică, în exclusivitate, o informație extrem de interesantă: Sebastian Ghiță ar patrona prin interpuși unul dintre cele mai în vogă cluburi de lux din România la ora actuală. Este vorba despre celebrul Nuba de pe Șoseaua Nordului din București.

Mai mult, Antena 3 a făcut publice imagini cu patronul oficial al clubului, Jean Sasu, care spun ei, ar fi comandat o șampanie foarte scumpă, al cărei preț se ridică la 10.000 de euro și ar fi sărbătorit eliberarea lui Ghiță din închisoarea sârbă, fluturând drapelul României și cântând imnul. Jurnaliștii au făcut analogia cu pornirile de acest tip ale lui Ghiță din timpul campaniei electorale, arătând că prietenii lui sărbătoresc practic victoria împotriva Justiției pe care fostul deputat a înregistrat-o în Serbia.

Antena 3 spune că Jean Sasu și Alexandru Nanu, doi dintre acționarii Nuba, sunt prietenii apropiați ai lui Sebastian Ghiță, cu care acesta ar fi făcut afaceri și că de fapt Ghiță ar fi adevăratul proprietar al clubului.

Ce spun patronii NUBA

Contactați de bugetul.ro, atât Jean Sasu, cât și Alexandru Nanu susțin că Antena 3 a difuzat o informație 100% falsă, fără ca măcar să-i întrebe cum stau lucrurile. Aceștia resping categoric implicarea lui Ghiță la Nuba și nu înțeleg rolul acestei știri, care spun ei, este complet neadevărată.

În fotografiile în care Antena 3 îl prezintă pe Jean Sasu fluturând steagul României și ținând în mână șampania de 10.000 de euro este de fapt Eduard Sabou, șeful de sală de la Nuba.

Vezi și O jurnalistă din Serbia aruncă bomba în cazul Ghiță! „Nu am auzit de așa ceva”

Mai mult, se pare că băutura ar fi fost comandată de un fotbalist al cărui nume nu-l facem public, iar imnul se cânta pentru el.

Alexandru Nanu a dezvăluit în exclusivitate pentru bugetul.ro că Sebastian Ghiță nu a comandat niciodată la ei o șampanie atât de scumpă și că din câte știe el, acesta de obicei bea vin, din cel produs chiar de una podgoriile pe care le-ar deține.

Mai jos aveți o fotografie cu Jean Sasu, patronul Nuba, dar și cu Eduard Sabou, șeful de sală pe care Antena 3 l-a prezentat drept prietenul lui Ghiță, care flutura drapelul României pentru a sărbători eliberarea lui Ghiță.

Eduard Sabou, cel înalt din spate

Jean Sasu, unul din patronii NUBA

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare