sursa foto:  Facebook

Este pe făraș! RUPTURĂ între conducere și jucătorul de AUR al lui Gigi Becali

Ruptură între conducere și jucătorul de aur al lui Gigi Becali! Deși a fost adus pe bani grei la FCSB, iar latifundiarul din Pipera voia să scoată o sumă uriașă pe el, fotbalistul-vedetă este pe făraș.

În ianuarie 2017, Becali îl transfera pe Denis Alibec, de la Astra Giurgiu. Era un pariu pe care voia să scoată cel puțin 10 milioane de euro.

Jocul practicat și accidentările l-au făcut pe Alibec irascibil, iar jucătorul nu mai e dorit la echipă, informează Click!. Mai mult, ruptura a fost confirmată și de patron.

„Ce face Denis Alibec e incurabil. Nu mai am ce comenta, am făcut tot ce a depins de mine. I-am dat și banderola, am încercat să-l amendez, apoi i-am anulat amenda. Am vorbit cu el de câteva ori, a spus că va da un restart. Nu mai sper că-l pot schimba. Aștept să-mi iasă business-ul, nu să se corecteze el. El nu se va mai corecta!”, a declarat Becali.

Vezi și REPORTAJ. Deportați, înfometați, umiliți, basarabenii nu și-au uitat ISTORIA, încă strigă „Unire cu Patria-Mamă”

EXCLUSIV! (SURSE) Ce cunoscută bancă își ÎNGROAPĂ trecutul în luna iunie – Ar urma să DISPARĂ de pe piața locală

Andrei Gheorghe declanşează un SCANDAL IMENS în Biserică: Preoţii ‘s-au încăierat’ după slujba de sămbătă – acuzaţii dure

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare